Set Irigator bucal si periuta de dinti electrica PRO 2 2000 Cross Action, 1 set, Oral-B

Igiena orala

In stoc

631.09 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

 Irigatorul Oral-B OxyJet foloseste tehnologia cu micro bule pentru a ataca placa bacteriana. Combinand aerul cu apa, pentru a forma micro bulele, reduce semnificativ sangerarile si bacteriile asociate cu afectiunile gingivale atunci cand e folosit impreuna cu o pasta de dinti specializata.Datorita tehnologiei cu micro-bule, irigatorul Oral-B OxyJet curata in profunzime sub linia gingiilor si ataca bacteriile daunatoare, offering gingii mai sanatose.

Periuta Oral-B PRO 2 2000 asigura o curatare 3D, care indeparteaza cu pana la 100% mai multa placa bacteriana fata de o periuta manuala obisnuita.
Multumita tehnologiei revolutionare cu care este dotata, periuta Oral-B PRO 2 2000 poate executa simultan pana la 8.800 de rotatii si 40.000 de pulsatii in fiecare minut.

Daca in timpul periajului vei apasa prea tare, periuta Oral-B PRO 2 2000 este dotata cu un senzor de presiune care te va atentiona vizual.

Cu timerul incorporat in maner, indiferent daca folosesti sau nu aplicatia, vei sti mereu cat timp a trecut.

Periuta va vibra scurt la fiecare 30 de secunde pentru a recomanda schimbarea cadranului iar la a 4 a vibratie va semnaliza ca te-ai periat timp de 2 minute, asa cum recomanda si medicul stomatolog.

2 programe de curatare
Datorita celor 2 programe de curatare disponibile, periuta Oral-B PRO 2 2000 se adapteaza perfect nevoilor tale:

- Curatare Zilnica - program standard pentru igiena orala zilnica, timp de 2 minute.

- Sensitive - opereaza la o viteza mai mica oferind un periaj mai delicat, recomandat persoanelor cu dinti sensibili. 

 Medicii stomatologi recomanda schimbarea capatului de periuta o data la 3 luni. Perii indicatori se deoloreaza pentru a semnaliza atunci cand rezerva trebuie schimbata.

Forma de prezentare:

1 irigator Oral-B OxyJet + periuta Oral-B PRO 2 2000

Data ultimei actualizari 28.09.2020