Set complet biberoane pentru nou nascuti ultra soft, Philips Avent

Mama si copilul

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

204,49 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

17534596

Setul de inceput de la Avent contine 4 biberoane Naturale (2 x 110 ml si 2 x 250 ml), o periuta pentru biberon si tetine, precum si o suzeta alba translucida pentru 0-6 luni. Noul biberon face mai naturala hranirea cu biberonul, pentru combinarea usoara intre alaptare si alimentarea cu biberonul. Model SCD301/01.

Caracteristici:

  • Tetina mare in forma de sfarc promoveaza o incepere naturala a hranirii similara cu alaptarea de la san si faciliteaza capacitatea bebelusului dumneavoastra de a combina alaptarea de la san cu hranirea de la biberon. Petalele din interiorul tetinei sporesc delicatetea si flexibilitatea fara aplatizarea tetinei. Bebelusul dumneavoastra se va bucura de o hranire mai confortabila si mai satisfacatoare.
  • Sistem anti-colici avansat, cu doua supape inovatoare. Designul inovator cu doua supape reduce colicii si disconfortul, directionand aerul catre biberon si nu catre burtica bebelusului dumneavoastra.
  • Cap de periuta curbat special si varful profilat ating colturile tuturor tipurilor de biberoane cu gat larg, tetinelor si echipamentelor de hranire, pentru curatare temeinica.
  • Suzeta ortodontica respecta dezvoltarea naturala a palatului, dintilor si gingiilor copilului. Toate suzetele sunt fabricate din silicon si sunt insipide si inodore.

Setul este recomandat pentru bebelusii cu varsta intre 0-6 luni.

Forma de prezentare: 4 biberoane Naturale (2 x 110 ml si 2 x 250 ml), o periuta pentru biberon si tetine, precum si o suzeta alba translucida pentru 0-6 luni

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 04.12.2020