Ser facial activator celular, Sesgen 32, 30ml, Sesderma

Ingrijirea tenului

In stoc
143,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

17535751

Ser facial integrat pe care nu-l vei putea lasa imediat ce vei incerca efectele sale asupra pielii tale. In timp ce alte seruri se concentreaza pe imbunatatirea aspectului semnelor de imbatranire, SESGEN 32 actioneaza la baza problemei: imbatranirea celulara. Si deci raspunsul este unic si personalizat. Adaptat la nevoile pielii tale. Resincronizati ceasul celulelor biologice si imbunatati semnele tineretii pe piele.

Fiecare tip de piele este diferit si, prin urmare, toata lumea imbatraneste intr-un mod diferit, in functie de stilul de viata si mediul inconjurator. Si serul Sesgen 32 este indicat pentru toti! Deoarece efectele sale sunt adaptate. Deoarece actioneaza asupra imbatranirii celulare, resincronizeaza procesul natural de reparare a pielii, care actioneaza impotriva modurilor specifice in care imbatraneste pielea noastra. Indiferent daca locul tau slab este al ridurilor sau al porilor mari, ceea ce face ca pielea ta sa para plictisitoare, serul Sesgen 32 va restabili tineretea pielii tale.

Este indicat pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cele sensibile. Daca lucrati pe ture sau aveti un stil de viata neregulat sau modele de somn (de exemplu, insotitori de zbor, piloti, medici ...) Serul SESGEN 32 va fi aliatul perfect pentru pielea dvs.

Mod de utilizare:
Curatati si tonificati pielea.
Aplicati cateva picaturi de activator de celule serice SESGEN 32 cu un masaj moale pe fata, gat si decolaj. Suma corecta este o pipeta care trebuie extinsa uniform.
Il puteti folosi atat dimineata, cat si noaptea.
Combina-l cu rutina ta de frumusete obisnuita, intotdeauna pe pielea curata, chiar inainte de orice creme. Si nu uitati sa folositi protectie solara!

Forma de prezentare: Flacon 30ml

Data ultimei actualizari 09.02.2021