Scutece Slip Classic Plus L, 30 bucati, Tena

Tehnico-Medicale

Brand: TENA
In stoc
79,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Scutece Slip Classic Plus L, 30 bucati, Tena

652356133

Produs recomandat persoanelor imobilizate la pat. Nivelul de absorbtie al scutecului pentru incontinenta este codat cu culori, iar marimea este imprimata clar pe produs si pe ambalaj, pentru o identificare usoara. Nu este nevoie sa desfaceti scutecul pentru a afla daca acesta trebuie schimbat. Indicatorul de umezeala prevazut la exteriorul produsului, de culoare galbena initial, devine albastru atunci cand este necesara inlocuirea. Trebuie doar sa urmariti indicatorul de umezeala pentru a sti cand sa inlocuiti produsul cu unul nou.

Dimensiuni: 95 – 145cm.

Compozitie: Laterale din material aeropermisiv, care lasa pielea sa respire. Benzile de fixare resigilabile asigura o fixare sigura si confortabila, iar nucleul puternic absorbant ofera o protectie sigura impotriva scurgerilor nedorite. Tehnologia de neutralizare a mirosului reduce efectul mirosului neplacut de amoniac. Elasticele curbate pentru picioare si cureaua pentru talie elastica asigura confortul utilizatorului si protectia impotriva scurgerilor nedorite.

Mod de utilizare: Absorbante de unica folosinta pentru adulti cu incontinenta urinara.

Forma de prezentare: 30 bucati      

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 22.09.2022