Scutece chilotel Premium Care Pants Carry Pack marimea 3 Midi pentru 6-11 kg, 28 bucati, Pampers

Mama si copilul

Stoc epuizat

32.89 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Cost de livrare de la: 10.90 Lei

Despre produs

Scutecele Pampers Premium Care sunt usor de pus (doar se trag in sus) si de scos (rupi lateralele si gata!) si ii ofera micutului tau pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii.
Datorita fixarii de jur imprejur se adapteaza miscarilor bebelusului tau, pentru o ajustare perfecta si confort. Cele 3 canale absorbante ajuta la distribuirea uniforma a umezelii, pentru un scutec mai putin voluminos si o tine departe de piela bebelusului tau.

Schimba un bebe 1-2-3 cu scutecele-chilotel Pampers Premium Care Pants:

1. Usor de pus
2. Usor de schimbat
3. Banda pentru aruncarea scutecului/ Banda pentru impachetarea scutecului murdar.

Proprietati:
- protectie de pana la 12 ore impotriva umezelii
Scutecele-chilotel Pampers Premium Care Pants sunt prevazute cu 3 canale absorbante, care ajuta la distribuirea uniforma a umezelii pentru o protectie de pana la 12 ore si un scutec mai putin voluminos.

- retine umezeala departe de pielea copilului tau.
Stratul interior cu Micro-perle absoarbe si retine umezeala in interior, departe de pielea delicata a copilului tau.
moale ca de bumbac*

- Scutecele-chilotel Pampers Premium Care Pants sunt realizate din materiale moi ca de bumbac, pentru ca bebelusul tau sa se simta confortabil toata ziua.
*Nu contine bumbac
- lasa pielea sa respire
Materialele speciale cu micro- perle permit o circulatie optima a aerului in interiorul scutecului, pentru ca pielea bebelusului tau sa ramana mereu uscata.
- confortabil in orice pozitie
Fixarea elastica de jur imprejurul taliei si picioruselor ofera o ajustare perfecta pentru confortul copilul tau. Umezeala ramane in scutec, iar joaca poate continua!
- nici urma de frecare
Designul special al lateralelor scutecului-chilotel, in forma de S, se adapteaza miscarilor celui mic, protejandu-i pielea delicat impotriva frecarii. Astfel, el se poate juca dupa pofta inimii.

- usor de pus si de schimbat
Usor de pus si de scos datorita benzii elastice din jurul taliei scutecele-chilotel sunt usor de pus (doar se trag in sus) si de scos (rupi lateralele si gata!).

Forma de prezentare: 28 bucati

Data ultimei actualizari 24.09.2020