Scutece Active Baby marimea 3 pentru 6-11kg, 26 bucati, Pampers

Mama si copilul

Stoc epuizat

26.89 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Cost de livrare de la: 10.90 Lei

Despre produs

Scutece Pampers Pure 5  reprezinta cel mai nou produs Pampers, o gama super premium de scutece si servetele.Scutece Pampers Pure 5  reprezinta cel mai nou produs Pampers, o gama super premium de scutece si servetele.

Indiferent  cat de mult se misca sau in ce pozitie doarme, pielea bebelususlui tau ramane uscata pana la 12 ore cu noile scutece Active Baby 3.Absoarbe rapid lichidul mentinand pielea bebelusului uscata peste noaptea, oferindu-i un somn linistitor, multumita stratului aditional unic pentru somn.

Proprietati:

- retine umezeala departe de pielea copilului tau

- stratul interior cu Micro-perle, absoarbe si retine umezeala in interior  departe de pielea delicata a copilului tau, oferindu-i o protectie de pana la 12 ore.

- aero-canalele de la Pampers Active Baby, permit patrunderea aerului in scutec, lasand pielea bebesului tau sa respire si un scutec uscat.
Scutecele Pampers Active Baby sunt realizate din materiale moi ca de bumbac, pentru ca bebelusul tau sa se simta confortabil toata ziuanu contine bumbac in orice pozitie.Laterale flexibile ce ofera o fixare confortabila si protectie impotriva scurgerilor.

Forma de prezentare: 26 bucati

Data ultimei actualizari 11.11.2020