Samburii de caise amari provin de la un soi diferit de caise, avand o forma este similara, insa gustul este puternic amarui. Sunt cruzi, de calitate superioara si uscati la aer la temperaturi pana in 40 de grade, pastrandu-si astfel toate proprietatile. Samburii de caise amari, spre deosebire de cei care nu sunt amari, contin o cantitate mult mai mare de vitamina B17 (amigdalina), astfel ca efectul lor pentru sanatate este mult mai mare.
Potrivit Societatii Americane de Prevenire a Cancerului, vitamina B17 previne si trateaza, de asemenea, tensiunea arteriala si amelioreaza durerile provocate de artrita.
Beneficii:
- Continut bogat de amigdalina (vitamina B17);
- Imbunatatesc memoria;
- 100% natural, fara aditivi sau conservanti;
- Ajuta in prevenirea si vindecarea cancerului;
- Tratarea racelii (are actiune antitusiva);
- Actiune antiinflamatoare;
- Actiune antispastica;
- Intervine in sinteza acizilor grasi si a hemoglobinei;
Compozitie: Se diferentiaza prin continutul bogat de amigdalina (vitamina B17).
Cum se consuma: Poate fi consumat ca atare sau macinat, presarat peste mancaruri. Sunt recomndati 4 - 5 samburi pe zi.
Recomandari: Miezul samburelui de caisa, cu gust amarui si savoare de martipan, este cunoscut la nivel global pentru proprietatile sale alimentare si terapeutice.
Precautii:
A nu se lasa la indemana copiilor.
Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susa si telina.
Forma de prezentare: Punga de 50g