Rezerve aparat de ras Mach3, 2 bucati, Gillette

Ingrijire barbati

In stoc
30,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17533736

Chiar  si al zecelea barbierit cu aparatul Mach3 este mai confortabil  decat  primul barbierit  cu un aparat de unica folosinta. Foloseste rezervele impreuna cu manerul Gillette Mach3, cu un design ergonomic si capat cu presiune ajustabila! 

Gillette MACH3 are lame DuraComfort, care ofera un barbierit mai confortabil si mai usor. In plus, acestea sunt usor de clatit ramanand curate mai mult timp pentru ca tu sa te bucuri de o piele fina dupa fiecare barbierit.Gillette MACH3 include o banda de gel care asigura alunecarea usoara a aparatului pe piele, protejand-o impotriva rosetii.

Banda se decoloreaza ca sa te anunte cand nu mai beneficiezi de un barbierit optim, lucru usor de remediat cu ajutorul unei noi rezerve Gillette MACH3.

Sistemul avansat Skin Guard a aparatului de ras Mach3 este alcatuit din nervuri care intind pielea si pregatesc firele de par din barba pentru a fi taiate, asigurand un barbierit mai usor, mai confortabil si oferind plus de protectie impotriva taieturilor accidentale.

Capatul mobil aluneca usor pe contururile fetei, aigurand un contact optim al lamelor cu pielea, distribuind  presiunea pe o suprafata extinsa pentru un barbierit mai usor si mai confortabil.

Manerul aparatului de ras are design ergonomic pentru a permite o manevrare sigura, fara sa iti alunece din mana, chiar si atunci cand este ud. Manerele MACH3 sunt compatibile cu toate lamele MACH3, pentru un plus de versatilitate.

Forma de prezentare: 2 bucati.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 18.10.2020