Rezerve aparat de ras Fusion Power, 4 bucati, Gillette

Ingrijire barbati

In stoc

96.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Pachetul contine 4 rezerve Gillette Fusion Power, cu cinci lame asezate mai aproape una de cealalta, pentru un barbierit mai precis si mai confortabil* in timp ce trimmerul de precizie iti permite sa barbieresti zonele greu accesibile cum ar fi perciunii sau zona de sub nas.

Foloseste rezervele impreuna cu manerul cu design ergonomic Gillette Fusion Power, cu functie electrica ce genereaza micropulsatii calmante pentru a reduce frecarea din timpul barbieritului, oferind un plus de grija pentru pielea sensibila.

*vs. Mach3

Cinci lame pentru un barbierit mai confortabil*

Pe langa faptul ca cinci lame taie mai bine decat una, tehnologia sistemului Gillette Fusion power tine lamele mai aproape una de cealalta, ajutand la dispersia presiunii intre acestea pentru a oferi un barbierit mai precis si mai confortabil*.

*vs. MACH3

Banda indicatoare te ajuta sa te bucuri de un barbierit  mai comod si mai precis** prin eliberarea la suprafata pielii a unor lubrifianti solubili in apa ce asigura alunecare si confort sporite. Mai mult, ea se decoloreaza ca sa te anunte cand nu mai beneficiezi de un barbierit optim, lucru usor de remediat cu ajutorul unei noi rezerve Gillette Fusion.

Banda protectoare este compusa din microlamelele fine care ajuta la intinderea pielii inainte de trecerea lamelor, asigurand un plus de protectie impotriva taieturilor accidentale.

Forma de prezentare: 4 bucati

Data ultimei actualizari 23.10.2020