Rezerve aparat de ras Fusion Manual, 2 bucati, Gillette

Ingrijire barbati

Campanie nationala Dr.Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

29,89 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Rezerve aparat de ras Fusion Manual, 2 bucati, Gillette

5368366

Pachetul contine 2 rezerve Gillette Fusion, cu cinci lame asezate mai aproape una de cealalta, pentru un barbierit mai precis si mai confortabil in timp ce trimmerul de precizie iti permite sa barbieresti zonele greu accesibile cum ar fi perciunii sau zona de sub nas.

Foloseste rezervele impreuna cu manerul cu design ergonomic Gillette Fusion Manual, ce iti permite o manevrare sigura, chiar si atunci cand este ud.

Pe langa faptul ca cinci lame taie mai bine decat una, tehnologia sistemului Gillette Fusion tine lamele mai aproape una de cealalta, ajutand la dispersia presiunii intre acestea pentru a oferi un barbierit mai precis si mai confortabil.

Desavarseste-ti stilul cu trimmer-ul pozitionat la capatul aparatului de ras. Aceasta te va ajuta sa barbieresti portiunile greu accesibile, cum ar fi perciunii sau zona de sub nas, pentru un look impecabil.

Banda indicatoare te ajuta sa te bucuri de un barbierit  mai comod si mai precis** prin eliberarea la suprafata pielii a unor lubrifianti solubili in apa ce asigura alunecare si confort sporite. Mai mult, ea se decoloreaza ca sa te anunte cand nu mai beneficiezi de un barbierit optim, lucru usor de remediat cu ajutorul unei noi rezerve Gillette Fusion.

Banda protectoare este compusa din microlamelele fine care ajuta la intinderea pielii inainte de trecerea lamelor, asigurand un plus de protectie impotriva taieturilor accidentale.

Forma de prezentare: 2 bucati

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 13.10.2020