Rezerva periuta electrica Cross Action EB50, 4 bucati, Oral-B

Igiena orala

Brand: ORAL-B

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

79,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Rezerva periuta electrica Cross Action EB50, 4 bucati, Oral-B

17533728

Oral-B ofera o varietate de capete de periaj care se potrivesc nevoilor tale de igiena orala. Capatul de periaj CrossAction e compatibil cu toate periutele de dinti electrice Oral-B. In plus, are peri inclinati perfect pentru a indeparta cu pana la 100% mai multa placa bacteriana fata de o periuta manuala obisnuita.
Cu designul inspirat de profesionisti, capatul de periaj CrossAction inconjoara fiecare dinte, iar prin actiunea 3D acesta oscileaza, se roteste si pulseaza pentru a oferi o curastomatologitare superioara, dovedita clinic, fata de o periuta manuala obisnuita.
Perii CrissCross sunt inclinati la 16 grade special pentru a curata eficient linia gingiilor si ajunge adanc in spatiile interdentare indepartand cu pana la 100% mai multa placa bacteriana fata de o periuta manuala obisnuita.
Medicii stomatologi recomanda schimbarea capatului de periaj o data la 3 luni. Perii indicatori se tocesc pentru a semnaliza atunci cand rezerva trebuie schimbata.

Forma de prezentare: o cutie cu 4 rezerve.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 16.06.2021