Remmunity

Remmunity s-a nascut din pasiunea de a crea si dezvolta produse pentru lumea de astazi.

Remmunity dezvolta ingrijirea pielii ce stimuleaza imunitatea, bazata pe ingrediente unice si naturale, oferind solutii instantanee pentru lumea volatila si ambigua cu care ne confruntam astazi.

Avand in vedere pasiunea noastra de a dezvolta ingrijirea pielii, am inceput sa ne privim pielea dintr-un unghi imunologic. Pielea noastra functioneaza ca prima linie de aparare a sistemului imunitar, protejandu-ne de toate tipurile de agresiuni precum temperatura, razele UV, bacteriile si virusii. Cand pielea noastra nu functioneaza corect, suntem mai susceptibili la bacterii, virusi si alte agresiuni externe.

Impulsati de dorinta constanta de a gasi cele mai bune ingrediente cu cea mai inalta performanta, am dat peste caracteristicile antiseptice naturale ale uleiului de arbore de ceai, merisoare si zinc. Stiind acest lucru, am avut punctul nostru de plecare pentru produsele noastre de ingrijire a pielii care intaresc imunitatea.

Prin Remmunity, Manusile Invizibile, oferim o crema de maini ce reprezinta protectia ta invizibila impotriva agresiunilor, bacteriilor si virusilor.

Remmunity - Formula 100% impermeabila

O singura aplicare a cremei noastre de maini va ofera pana la 5 ore de protectie fara griji impotriva agresiunii, murdariei, bacteriilor si virusilor.

LUPTA | lupta impotriva virusilor, bacteriilor si murdariei.

PREVENIE | previne pierderea hidratarii pielii.

SCUT | scut impotriva riscurilor potentiale si iritatii ale pielii.

INSTANT | bariera invizibila imediata, aceasta crema de maini revolutionara 3 in 1 de inalta performanta combina beneficiile a 3 produse in 1: dezinfectant pentru maini, crema hranitoare si o manusa de protectie.

Sortare dupa

      Maini sigure, oricand si oriunde

      Protectia si prevenirea sunt mai importante ca niciodata. Pe masura ce vizitam multe locuri pe zi, trebuie sa fim constienti de toate riscurile potentiale care ne inconjoara. Manusile Invizibile Remmunity pot fi folosite in orice situatie, oricand si oriunde.