Quixx Protect cu alge rosii 10 mg, 20 tablete, Berlin-Chemie

Produsul încă nu este disponibil Acest produs încă nu este disponibil și se așteaptă livrarea la depozit.

26,12 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7520286

Proprietati:

Virusurile racelii patrund in organismul uman mai ales prin gura si nas.Daca mucoasa de la nivelul gurii si a gatului este uscata,poate contribui la aparitia simptomelor de raceala si gripa.Cel mai frecvent,virusurile racelii patrund in gura,se fixeaza de mucoasa bucala unde se multiplica si se raspandesc.

Quixx Protect stimuleaza formarea unei pelicule fiziologice hidratante la nivelul mucoasei bucale si a gatului,impiedicand fixarea virusurilor.

Ingrediente/pastila:

Iota-caragenan 10mg(Carragelose),izomalt,aroma de lamaie-menta,aroma de miere,mentol si agent de colorare galben. C

arragelose este o substanta naturala brevetata,obtinuta din alge marine rosii.Carragelose stabilizeaza pelicula hidratanta a mucoasei de la nivelul gurii si a gatului creand astfel o bariera de protectie impotriva unor influente externe cum sunt virusurile racelii.

Quixx Protect umidifica mucoasa gurii si a gatului si poate fi utilizat in preventia si tratamentul de sustinere a simptomelor din raceala si gripa:

- pentru preventia si tratamentul de sustinere in infectiile virale  de tract respirator superior

- pentru umidificarea gurii si a gatului,in caz de tuse,raguseala sau aer uscat

- pentru preventia si tratamentul de sustinere a tuturor simptomelor generate de uscarea si/sau iritarea mucoasei de la nivelul gurii si a gatului.

Mod de administrare:

Quixx protect este destinat utilizarii la adulti si copii cu varsta peste 6 ani.

De asemenea,Quixx protect poate fi utilizat in timpul sarcinii si al alaptarii. Quixx protect contine izomalt si poate fi utilizat de catre diabetici.

Fiecare pastila=0.1 unittai glucidice(1 unitate glucidica echivaland cu 12g de carbohidrati digerabili). Luati cate o pastila de mai multe ori pe zi,de obicei de 3-6 ori pe zi,dupa cum este necesar.

Prezentare: 20 tablete