Protectis cu aroma de lamaie, 10 tablete masticabile, BioGaia

Suplimente alimentare

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

21,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7473843

Protectis cu aroma de lamaie este un supliment alimentar care echilibreaza flora intestinala prin suplimentarea cu bacterii benefice, probiotice, asigurand sanatatea tractului digestiv. Lactobacillus reuteri Protectis, continut in acest produs, este prima tulpina probiotica izolata din lapte matern, fara toxine, replicarea sa fiind realizata la cele mai inalte standarde. Doar 1 tableta masticabila pe zi asigura doza zilnica recomandata de 100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis. Suplimentul alimentar are o aroma de capsuni si nu contine conservanti, zahar, gluten sau lactoza.

Ingrediente active: 100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis.

Ingrediente: Izomalt, indulcitor - xilitol, emulgator - ulei de palmier, stearat de calciu, aroma de lamaie sau de capsuni si potentator de aroma - acid citric anhidru.

Mod de administrare: 1 tableta masticabila pe zi sau conform instructiunilor oferite de medicul dumneavoastra. Se poate administra pe termen lung. Sigur atat pentru copii mai mari de 3 ani, cat si pentru adulti.

Forma de prezentare: Cutie cu 10 tablete masticabile

 

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 24.06.2021