Protectis cu aroma de lamaie, 10 tablete masticabile, BioGaia

Suplimente alimentare

Brand: BIOGAIA

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

10,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Protectis cu aroma de lamaie, 10 tablete masticabile, BioGaia

7473843

Tabletele masticabile sunt un mod simplu, sigur si eficient de a restabili si mentine echilibrul florei intestinale, asigurand sanatatea tractului digestiv. Sigur atat pentru copii, cat si pentru adulti

Lactobacillus reuteri Protectis, continut in ProTectis tablete masticabile, este prima tulpina probiotica izolata din lapte matern, fara toxine, replicarea sa fiind realizata la cele mai inalte standarde.

Doar 1 tableta masticabila pe zi asigura doza zilnica recomandata de 100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis. Tabletele masticabile ProTectis pot fi administrate atat copiilor mai mari de 3 ani cat si adultilor.

Ingrediente/tableta: Substanta activa: 100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis. Alte ingrediente: izomalt, indulcitor - xilitol, emulgator - ulei de palmier, stearat de calciu, aroma de lamaie sau de capsuni si potentator de aroma - acid citric anhidru. Contine indulcitori. Fara zahar.

Nu contine conservanti, zahar, gluten sau lactoza.

Mod de administrare: 1 tableta masticabila pe zi sau conform instructiunilor oferite de medicul dumneavoastra. Se poate administra pe termen lung.

Forma de prezentare: 10 tablete masticabile

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 10.05.2022