Pronat
(62)- Produs din cereale expandate, pentru consum direct.
- Este un zahar obtinut din seva florilor cocotierului, fiind compus in mare parte din sucroza, care ii da o aroma dulce, asemanatoare caramelelor.
- Este un zahar obtinut din seva florilor cocotierului, fiind compus in mare parte din sucroza, care ii da o aroma dulce, asemanatoare caramelelor.
- Algele Arame sunt recoltate manual de pescarii si scafandrii din largul peninsulei din Japonia, fiind initial uscate la soare si apoi luate pentru prelucrare ulterioara.
- Bulgurul (spartura de grau), preparat cu legume si condimente, este o alternativa gustoasa si hranitoare la preparatele din orez.
- Combina plantele medicinale functionale cu plantele aromatice, intr-un mix din care rezulta o infuzie cu gust placut, pentru orice moment al zilei.
- Faina de alac contine mai multe proteine decat faina obisnuita, de aceea si aportul caloric pe care il are este semnificativ mai mic decat cel al fainii albe, din grau.
- Fulgi deliciosi si sanatosi ideali pentru micul dejun.
- Meiul este recomandat pentru fibre, aparat digestiv, piele sanatoasa, reducerea colesterolului, diuretic si tonifiant pentru rinichi.
- Fulgii de drojdie inactiva sunt o sursa bogata de proteine si de asemenea, au un continut bogat in minerale.
- Nuca de cocos trasa in ciocolata cu gust foarte bun poate fi consumata in orice perioada a zilei, sustinand necesarul de dulce.
- Semintele sunt bogate in minerale (calciu, fier, potasiu, fosfor, magneziu) si vitamine (A, B1, B2, B6, C). Produsul este ecologic, organic, vegetarian, vegan, lacto-vegetarian. Nu este obtinut cu organisme modificate genetic.
- Siropul de agave, cunoscut si sub denumirea de Aguamiel este originar din America de Sud, unde este utilizat pe scara larga pentru preparea diverselor bauturi.
- Saratelele bio reprezinta o gustare sanatoasa si delicioasa.
- Covrigii se pastreaza la loc uscat si racoros.
- Grisine bio, o gustare delicioasa si sanatoasa.
- Saratelele se pastreaza la loc uscat si racoros.
- Uleiul din nuca de cocos are proprietati anti-inflamatoare, anti-microbiene, anti-fungice, anti-virale si imbunatateste procesul de absorbtie a substantelor nutritive.
- Este surprinzator de bogata in anumite minerale benefice – fier, calciu, cupru, mangan, potasiu si vitamina K.
- Unt de arahide prajite Bio, obtinut din arahide, prajite traditional la foc de lemne, recomandat pentru o dieta echilibrata.
- Caju are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular, iar continutul in substante minerale are efect protector asupra sistemului osos.
- Faina de orez este o forma de faina obtinuta din orez macinat fin. Se deosebeste de amidonul de orez, care este produs, de obicei, prin aburul din orez.
- Orezul este un aliment benefic sanatatii si nutritiei, deoarece nu contine grasimi nocive, colesterol sau sare.
- Fulgii de porumb sunt o buna sursa de acid folic, sunt foarte bogati in tiamina si au un continut foarte ridicat de fier. Fara adaos de zahar, fara adaos de sare.