Pronat

  (62)
Pronat
Sortare dupa
  • Saratelele bio reprezinta o gustare sanatoasa si delicioasa.
  • Este un zahar obtinut din seva florilor cocotierului, fiind compus in mare parte din sucroza, care ii da o aroma dulce, asemanatoare caramelelor.
  • Saratelele se pastreaza la loc uscat si racoros.
  • Covrigii se pastreaza la loc uscat si racoros.
  • Produs din cereale expandate, pentru consum direct.
  • Algele Arame sunt recoltate manual de pescarii si scafandrii din largul peninsulei din Japonia, fiind initial uscate la soare si apoi luate pentru prelucrare ulterioara.
  • Fulgii de drojdie inactiva sunt o sursa bogata de proteine si de asemenea, au un continut bogat in minerale.
  • Meiul este recomandat pentru fibre, aparat digestiv, piele sanatoasa, reducerea colesterolului, diuretic si tonifiant pentru rinichi.
  • Faina de alac contine mai multe proteine decat faina obisnuita, de aceea si aportul caloric pe care il are este semnificativ mai mic decat cel al fainii albe, din grau.
  • Bulgurul (spartura de grau), preparat cu legume si condimente, este o alternativa gustoasa si hranitoare la preparatele din orez.
  • Uleiul din nuca de cocos are proprietati anti-inflamatoare, anti-microbiene, anti-fungice, anti-virale si imbunatateste procesul de absorbtie a substantelor nutritive.
  • Mierea cruda nu trece prin procesul de pasteurizare, ea se stoarce din fagure exclusiv prin mijloace mecanice, la rece. Mierea cruda pastreaza intacte enzimele si vitaminele, fiind astfel mai eficienta in aplicatiile terapeutice.
  • Alunele de padure invelite in ciocolata cu lapte si scortisoara se pastreaza la loc racoros si ferit de lumina.
  • Caju are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular, iar continutul in substante minerale are efect protector asupra sistemului osos.
  • Fulgii de porumb sunt o buna sursa de acid folic, sunt foarte bogati in tiamina si au un continut foarte ridicat de fier. Fara adaos de zahar, fara adaos de sare.
  • Fulgii de porumb sunt o buna sursa de acid folic, sunt foarte bogati in tiamina si au un continut foarte ridicat de fier.