Promotie Mai Vichy

Aspectul sanatos al pielii a fost mereu obiectivul cercetarilor noastre. Expertiza noastra sta in studiile ample asupra factorilor interni si externi ce afecteaza evolutia aspectului tenului in timp, factori ce poarta numele de EXPOZOM.

Actiunea expozomului este diferita de la o persoana la alta, în functie de mediul de viata si factorii la care suntem expusi.

 

"Gama MINÉRAL 89 reface si întareste bariera de protectie a pielii în fata Expozomului, oferind tenului hidratarea de care are nevoie si un aspect sanatos.”

 

DR. ANCA RĂDUCAN

Medic Primar Dermato-Venerologie

Listing gama produse MINERAL 89

Tinteste primele semne de imbatranire ale pielii imediat cum apar cu LIFTACTIV SUPREME.

 

“Dupa varsta de 35 de ani incep sa apara si alte semne de imbatranire pe langa deshidratare si riduri. Este momentul produselor anti-ageing. Rutina zilnica de ingrijire va trebui sa contina un produs de curatare, un ser anti-ageing, o crema anti-ageing si un produs de foto-protectie”

 

DR.IULIA PANTURU

Medic Specialist Dermato-Venerologie

Listing produse GAMA LIFTACTIV SUPREME

Stimuleaza productia de colagen a pielii tale

                     cu gama LIFTACTIV SPECIALIST.

"Când vorbim despre produse cosmetice care să stimuleze producția de colagen, exte extrem de important să nu căutam colagenul în sine, deoarece aceasta este o proteină mare care nu poate pentetra piela.

Mult mai eficienți sunt precursorii de colagen, de tipul biopeptidelor active – substanțe de mici dimensiuni capabaile să penetrueze pielea. Pe lângă biopeptide, de mare ajutor, ne sunt acidul hialuronic, aclidul gligolic și vitamina C ”

 

DR. IULIA PANTURU

Medic Primar Dermato-Venerologie

Listing produse GAMA LIFTACTIV SPECIALIST

NEOVADIOL este prima gama Vichy capabilă să activeze vizibil mecanismul anti-îmbătrânire al pielii la menopauză.

“Menopauza este acel moment din viața femeilor care marchează oprirea definitivă a mensturației. Momentul se stabilește restrospectiv, atunci cand a trecut un an fără menstră. Perioada dinainte, caracterizată prin nreregularități ale ciclului menstrual, se definește ca menopauză”