Promotie La Roche Posay 24.04-31.05.2023


BENEFICII CAMPANIE

- aplicarea beneficiilor -

In cadrul acestei campanii beneficiati de Kit-ul de ingrijire pentru calatorie, la achizitonarea oricaror doua produse La Roche Posay din gama Anthelios.
Campanie valabila in perioada 25-04-2023 - 31-05-2023, in limita stocului disponibil.


  • ANTHELIOS Dermo-Pediatrics ECO TUBE Lotiune Wet Skin SPF50+ formeaza un gel invizibil ce respinge apa de pe piele. Protectia SPF50+ este mentinuta, chiar si la aplicarea pe pielea umeda. Protectie foarte ridicata impotriva razelor UVA/UVB. Ajuta la prevenirea stresului oxidativ indus de razele infrarosii A si poluare. Testat sub control dermatologic.
  • Noua generatie de protectie solara ce protejeaza de fotoimbatranirea indusa de expunerea zilnica la soare.
  • Anthelios Spray Invizibil SPF50+ asigura o protectie ridicata pentru a preveni efectele negative ale radiatiilor UVA, UVB, IR si poluare. Ultra-rezistent la apa, transpiratie si nisip. Textura lejera si nelipicioasa. Protectie solara ridicata ce actioneaza ca un filtru impotriva radiatiilor UVA si UVB, IR si poluare, prevenind efectele negative ale acestora. ANTHELIOS este un pionier pe piata produselor destinate protectiei solare.
  • Anthelios UVMune 400 Oil Control Fluid integreaza protectia noastra de ultima generatie, cu filtru impotriva radiatiilor UVA Ultra-Lungi*, oferind o protectie foarte ridicata, cu spectru larg impotriva radiatiilor UVB/UVA/UVA Ultra-lungi, infrarosii si poluare.
  • Fluid invizibil SPF50+ fara parfum: cu mexoryl 400, filtru UV ce protejeaza impotriva celor mai inselatoare radiatii UV.
  • Cu MEXORYL 400, cel mai eficient filtru UV ce protejeaza impotriva celor mai inselatoare radiatii UV.* Protectie de ultima generatie (UVB + UVA + UVA ULTRA-LUNGI) impotriva efectelor negative asupra celulelor din profunzime.
  • Produsul are la baza tehnologia anti-luciu Airlicium, o molecula ce are capacitatea de a absorbi pana la 100 de ori greutatea sa in sebum, oferind o senzatie de piele curata de pana la 9 ore.
  • Gel-Crema integreaza protectia noastra de ultima generatie, cu filtru impotriva radiatiilor UVA Ultra-Lungi*, oferind o protectie foarte ridicata, cu spectru larg impotriva radiatiilor UVB/UVA/UVA Ultra-lungi, infrarosii si poluare.