Promotie centrum

Centrum Silver 50+ Complet de la A la Zinc este un supliment alimentar imbunatatit, pentru optimizarea beneficiilor zilnice asupra sanatatii.
Centrum Complet de la A la Zinc este un supliment alimentar cu vitamine, minerale si luteina pentru adulti.
Supliment alimentar cu vitamine, minerale, oligoelemente, Ginseng si Ginkgo biloba pentru adulti.
Centrum pentru barbati ofera o gama completa de vitamine, minerale importante si oligoelemente esentiale, relevante pentru organismul barbatilor.
Centrum Silver 50+ pentru femei este special conceput pentru nevoile nutritionale specifice ale femeilor cu varsta de peste 50 de ani.
Centrum Complet de la A la Zinc este un supliment alimentar cu vitamine si minerale pentru adulti.
Centrum Immunity Vitamin C Max contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la metabolismul energetic normal. Este un supliment alimentar cu vitamine si minerale, continand 1000 mg vitamina C si vitamina D.
Centrum Silver 50+ Complet de la A la Zinc este un supliment alimentar imbunatatit, pentru optimizarea beneficiilor zilnice asupra sanatatii.
Centrum pentru femei ofera o gama completa de vitamine, minerale importante si oligoelemente esentiale ce ofera multiple beneficii si sustine nevoile nutritionale ale femeilor. Contine niveluri ridicate de calciu, vitamine, fier si acid folic, avand o formula completa, special creata pentru cerintele moderne.