Promotie Bioderma Sensibio

Inovatie a centrului de cercetare Bioderma, Sensibio DS+ Crema combate sursa rosetei si a scuamelor.
Inovatie a centrului de cercetare Bioderma, Sensibio DS+ Gel combate sursa rosetei si a scuamelor si ajuta la reducerea proliferarii microorganismelor iritante Malassezia, care agraveaza starea pielii predispuse la roseata si scuame.
Sensibio Forte calmeaza rapid reactiile cutanate legate de inflamatie (frecare, iritatii dupa ras sau  epilare, peeling, post-laser, eritem solar, etc) si creste pragul de toleranta al pielii.
Sensibio Contur Ochi calmeaza instantaneu senzatia de disconfort si iritatie din zona ochilor, intareste biologic rezistenta cutanata la agresiunile externe si creste pragul de toleranta a pielii sensibile.
Tratament de ingrijire cu actiune multipla pentru pielea sensibila, predispusa la roseata, Sensibio AR BB reduce si previne roseata.
Crema pentru calmare intensiva, conceputa pentru a intari puterea de autoaparare a pielii sensibile si sensibilizate declansata ca urmare a agresiunilor zilnice.
Ingrijire zilnica anti-roseata pentru pielea sensibila, reactiva predispusa la rozacee, Sensibio AR previne si reduce roseata, hidrateaza si calmeaza: Este recomandat pentru roseata temporara intensa, roseata permanenta si vase vizibile mici.
Laptele demachiant curata cu delicatete pielea sensibila, fara clatire, fiind destinat pentru pielea sensibila sau intoleranta.
Solutie micelara demachianta care respecta fragilitatea pielii sensibile.
Sensibio H2O AR este prima apa micelara pentru demachiere care imita structura naturala a pielii, pentru indepartarea perfecta a machiajului, fiind potrivita chiar si pentru pielea cea mai sensibila.
Complexul exclusiv DAF este o combinatie de ingrediente active care cresc pragul de toleranta al pielii sensibile.
Complexul exclusiv DAF este o combinatie de ingrediente active care cresc pragul de toleranta al pielii sensibile.