Promo Anthelios Capital Soleil Posthelios

Spray protector in 4 moduri: UVB + UVA + UVA Lungi + Antioxidant, ce asigura Protectie la nivel celular.
UV-Age daily este un produs ce ofera protectie avansata impotriva razeolor UVA si UVB, actionandn in acelasi timp asupra semnelor deja existente ale foto-imbatranirii tenului (riduri, pete pigmentare).
Prima apa de protectie solara Vichy cu un spectru larg de filtre si o textura reconfortanta.
Anthelios UV-Mune 400 crema hidratanta SPF50+: Cu mexoryl 400, filtru UV ce protejeaza impotriva celor mai inselatoare radiatii UV.
Fluid invizibil SPF50+ fara parfum: cu mexoryl 400, filtru UV ce protejeaza impotriva celor mai inselatoare radiatii UV.
Produsul are la baza tehnologia anti-luciu Airlicium, o molecula ce are capacitatea de a absorbi pana la 100 de ori greutatea sa in sebum, oferind o senzatie de piele curata de pana la 9 ore.
Anthelios XL Gel-crema cu efect uscat SPF50+/UVA-PF 28 fara parfum ofera protectie foarte ridicata (UVA, UVB), cu spectru larg si contribuie la protectia impotriva anumitor leziuni cauzate de razele infrarosii si de poluare.
Noua generatie de produse cu protectie solara ce protejeaza impotriva fotoimbatranirii indusa de expunerea zilnica la soare si ajuta la corectarea imperfectiunilor.
Noua generatie de protectie solara ce ajuta la corectarea semnelor de imbatranire induse de expunerea zilnica la razele UV.
Spray-ul pentru copii Anthelios Dermo Pediatrics cu SPF50+ este un produs testat sub control dermatologic si pediatric pe pielea cu tendinta alergica la soare, care asigura o protectie solara ridicata impotriva UVA, UVA lungi, UVB, IR si poluare.
Spray-ul invizibil Anthelios Dermo-Pediatrics asigura o protectie ridicata impotriva UVA, UVB, IR si poluare si impotriva efectelor negative cauzate de acestea.
Laptele de fata si corp asigura o protectie foarte ridicata (UVA, UVB), cu spectru larg, pentru corpul copiilor.
La Roche-Posay Posthelios repara, calmeaza si reface stratul lipidic pentru pielea uscata si dupa expunerea la soare.
Emulsia matifianta pentru fata Capital Soleil Dry Touch SPF 50 are o textura lejera, anti-stralucire, special adaptata tenului mixt si gras in climatul umed.
Spray-ul invizibil Anthelios SPF 30 asigura o protectie ridicata impotriva UVA, UVB, IR, poluare si impotriva efectelor negative cauzate de acestea.
Lotiune gel pentru copii u SPF 50+ ofera protectie impotriva razelor UVA-UVB foarte ridicata, pentru toate tipurile de piele, cu aplicare pe pielea umeda sau uscata.