Periuta de dinti electrica Teens 3 programe-Bluetooth, 2 capete, Oral-B

Frumusete si ingrijire

Brand: ORAL-B
In stoc
250,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Periuta de dinti electrica Teens 3 programe-Bluetooth, 2 capete, Oral-B

17533698

Daca in timpul periajului vei apasa prea tare, periuta Oral-B Teen este dotata cu un senzor de presiune care te va atentiona vizual. Totodata, periuta inteligenta va reduce automat viteza de rotatie, astfel incat gingiile tale sa fie in orice moment protejate.

Caracteristici:

  • Cu timerul incorporat in maner, indiferent daca folositi sau nu aplicatia, veiti sti mereu cat timp a trecut. Periuta va vibra scurt la fiecare 30 de secunde pentru a recomanda schimbarea cadranului iar la a 4 a vibratie va semnaliza ca v-ati periat timp de 2 minute, asa cum recomanda si medicul stomatolog.
  • Cu ajutorul tehnologiei Bluetooth, aceasta se conecteaza la aplicatia Oral-B de pe smartphone pentru a-ti oferi feedback in timp real despre procesul de curatare. Daca doresti, iti poti salva istoricul de periere, poti vedea statistici personale, sfaturi si recomandari, sau te poti juca. Aplicatia este disponibila pentru descarcare gratuita in Google Play si App Store.
  • Datorita celor 3 programe de curatare disponibile, periuta Oral-B Teen se adapteaza perfect nevoilor: curatare zilnica - program standard pentru igiena orala zilnica, timp de 2 minute; sensitive - opereaza la o viteza mai mica oferind un periaj mai delicat, recomandat persoanelor cu dinti sensibili; albire - viteze alternante pentru un efect de lustruire pe suprafata dintilor, eficient in reducerea petelor de suprafata.
  • Incearcati oricare dintre capetele de la Oral-B, toate rezervele fiind compatibile cu periuta Oral-B Teen.
  • Medicii stomatologi recomanda schimbarea capatului de periuta o data la 3 luni. Perii indicatori se deoloreaza pentru a semnaliza atunci cand rezerva trebuie schimbata.
  • O incarcare completa a periutei Oral-B Teen va ofera o durata lunga de utilizare de pana la 2 saptamani, multumita bateriei lithium-ion (in conditiile folosirii de 2 ori pe zi timp de 2 minute). Pentru o durata mai lunga a vietii bateriei, recomandam folosirea periutei pana la descarcarea completa cel putin o data la 6 luni.
  • Indicatorul luminos iti arata in permanenta nivelul de incarcare al bateriei si va semnalizeaza cand este necesara reincarcarea.

Forma de prezentare: intr-un pachet veti gasi doua capete de periaj- 1 x Sensi UltraThin si 1 x Ortho Care si o periuta electrica pentru dinti.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 08.11.2022