Periuta de dinti electrica PRO 2000 Cross Action, 1 bucata, Oral-B

Frumusete si ingrijire

Brand: ORAL-B

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

250,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Periuta de dinti electrica PRO 2000 Cross Action, 1 bucata, Oral-B

17533696

Cu timerul incorporat in maner, indiferent daca folositi sau nu aplicatia, veti stii mereu cat timp a trecut de cand va periati dintii. Periuta va vibra scurt la fiecare 30 de secunde pentru a recomanda schimbarea cadranului, iar la a 4 a vibratie va semnaliza ca v-ati periat timp de 2 minute, asa cum recomanda si medicul stomatolog.

Daca in timpul periajului veti apasa prea tare, periuta Oral-B PRO 2 2000 este dotata cu un senzor de presiune care te va atentiona vizual. Totodata, periuta inteligenta va reduce automat viteza de rotatie, astfel incat gingiile sa fie in orice moment protejate.

Datorita celor 2 programe de curatare disponibile, periuta PRO 2 2000 se adapteaza perfect nevoilor: curatare zilnica - program standard pentru igiena orala zilnica, timp de 2 minute si sensitive - opereaza la o viteza mai mica oferind un periaj mai delicat, recomandat persoanelor cu dinti sensibili.

Puteti incearca oricare dintre capetele de la Oral-B, toate rezervele fiind compatibile cu periuta PRO 2 2000. In pachet vei gasi un capat de periaj Cross Action.

Recomandari: medicii stomatologi recomanda schimbarea capatului de periuta o data la 3 luni. Perii indicatori se deoloreaza pentru a semnaliza atunci cand rezerva trebuie schimbata.

Forma de prezentare: o cutie contine- 1x maner periuta electrica reincarcabila Oral-B PRO 2 2000; 1 x capat de periaj Cross Action; 1x incarcator standard.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 08.11.2022