Periuta de dinti cu pulsatii sonice pentru adulti, 1 bucata, Oromed

Frumusete si ingrijire

Brand: OROMED

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

147,98 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Periuta de dinti cu pulsatii sonice pentru adulti, 1 bucata, Oromed

652359963

Periuta de dinti cu pulsatii sonice pentru adulti de la OROMED este un dispozitiv de ultima generatie care va ajuta sa aveti un zambet impecabil si, totodata, impiedica aparitia unor probleme care v-ar aduce de urgenta in cabinetul medicului stomatolog. Are cinci moduri de functionare: Clean (Curatare), Sensitive (Delicat), Massage (Masaj), White (Albire) si Polish (Lustruire).

Indiferent daca veti cumpara modelul pe alb sau pe negru, veti primi un etui pentru calatorii, datorita caruia veti putea avea mereu la dumneavoastra periuta de dinti cu pulsatii sonice. Astfel, zambetul dumneavoastra nu va suferi schimbari neplacute oriunde v-ati afla.

Aceasta face de cateva ori mai multe rotatii pe minut in comparatie cu o periuta electrica rotativa. Si, datorita acestui aspect, indeparteaza mai eficient placa si curata mai bine spatiile dintre dinti.

Medicii stomatologi recomanda spalarea pe dinti pentru cel putin 2 minute. Datorita timerului incorporat, periuta cu pulsatii sonice se va opri dupa unul sau doua minute si, totodata, la fiecare 30 de secunde va semnaliza necesitatea schimbarii partii de periere. Acest lucru va va ajuta sa dezvoltati obiceiuri corecte de curatare a dintilor avand in vedere timpul recomandat de specialistii in igiena orala.

O incarcare prea frecventa a periutei poate constitui o problema, mai ales atunci cand calatoriti. Din fericire, modelele pentru adulti sunt dotate cu un acumulator durabil de 800 mAh, care ofera pana la 40 de zile sau pana la 160 de minute de functionare continua, dupa o singura incarcare. In plus, datorita indicatorului de nivel al bateriei, aveti control deplin asupra acesteia!

Caracteristici:

 • Prevazuta cu 5 moduri de functionare: Clean (Curatare) / Sensitive (Sensibil) / Massage (Masaj) / White (Albire) / Polish (Lustruire);
 • Are 31.000 miscari pulsatorii/min. (in orice mod);
 • Duritate medie a perilor;
 • Nivel zgomot: =
 • Nivel protectie: IPX7;
 • Oprire automata dupa 2 minute; memento la fiecare 30 de secunde (in modurile: Curatare, Sensibil, Masaj si Albire);
 • Oprire automata dupa 1 minut; memento la fiecare 30 de secunde (in modul Lustruire);
 • Indicator de alimentare/incarcare;
 • Incarcator inductiv;
 • Timp de utilizare dupa o singura incarcare: pana la 40 de zile sau pana la 160 de minute de functionare continua;
 • Acumulator: 800 mah;
 • Alimentare: 110 – 240 V; 50/60 Hz;

Forma de prezentare: 1 bucata

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 21.11.2022