Pasta de dinti Perfect White Extreme, 100ml, Beverly Hills Formula

Igiena orala

In stoc
20,58 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Pasta de dinti Perfect White Extreme, 100ml, Beverly Hills Formula

652364371

Efect de albire – combinatia dintre extractul de Centraria Islandica & polifosfat japonez dezvolta o actiune unica de indepartare a petelor.

Efect de curatare intensiva– dioxidul de siliciu hidratat este un agent performant de albire, iar Trifosfatul Pentasodic impiedica fixarea particulelor din alimente pe dinti.

Control al nivelului de bacterii – Izosorbid - ingredient inovator care reduce proliferarea bacteriilor care cauzeaza respiratia urat mirositoare.

Remineralizarea dintilor – Florura de sodiu ajuta la intarirea si remineralizarea smaltului dentar, pentru o mai buna protectie impotriva cariilor.

90.8% indepartare a petelor dupa 5 minute de tratament. Nivel de abrazivitate scazut, comparativ cu alte paste de dinti.

Ingrediente active: Centraria Islandica, Polifosfat japonez, dioxid de siliciu, trifosfat pentasodic, izosorbid, fluorura de sodiu.

Mod de utilizare: folositi in mod repetat de 2-3 ori pe zi.

Avertizari: Pentru a evita inghitirea, copiii cu varsta de 6 ani sau mai mica trebuie sa utilizeze utilizati o cantitate de marimea unui bob de mazare si sa fie asistati in timpul periajului. 

Mod de prezentare: un tub de 100ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 28.11.2021