Pasta de dinti Perfect White Black, 100ml, Beverly Hills Formula

Frumusete si ingrijire

In stoc
32,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Pasta de dinti Perfect White Black, 100ml, Beverly Hills Formula

652364369

Formula pe baza de carbune activ ajuta la eliminarea bacteriilor ce provoaca respiratia urat mirositoare si neutralizeaza mirosurile neplacute, lasand respiratia proaspata intreaga zi. In plus, fata de proprietatile sale antibacteriene, carbunele activ este, de asemenea, cunoscut pentru capacitatea de indepartare a taninurilor - compusi pe care ii regasim in cafea, ceai, vin, fructe de padure, condimente - responsabile pentru petele dentare.

Carbunele activ ajuta la eliminarea taninurilor de pe suprafata dintilor fara a afecta smaltul. Dioxidul de siliciu hidratat combinat cu carbunele activ ofera un boost de albire de inalta performanta, care face ca pasta de dinti sa fie sigura pentru uz zilnic.

Compozitie: Ingrediente active: Dioxidul de Siliciu Hidratat, Trifosfat Pentasodic, Pirofosfatul de Tetrasodiu, Fluorura de sodiu, Carbune active.

Mod de utilizare: Folositi in mod repetat de 2-3 ori pe zi.

Avertizari:

  • Pentru a evita inghitirea, copiii cu varsta de 6 ani sau mai mica trebuie sa utilizeze utilizati o cantitate de marimea unui bob de mazare si sa fie asistati in timpul periajului. 
  • In cazul ingerarii fluoridelor din alte surse, consultati dentistul sau medicul.

Forma de prezentare: Tub de 100ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 09.11.2022