Parfumant natural cu flori de tiare, 10ml, Mayam

Frumusete si ingrijire

Brand: MAYAM
In stoc
11,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Parfumant natural cu flori de tiare, 10ml, Mayam

652357594

Un parfumant exclusiv natural, feminin, cu note exotice, paradisiace, bogat florale, ce evoca mireasma insulelor pacificului si aduce atingerea verii pe piele. Mirosul este similar cu cel al uleiului de Monoi. Este un parfumant complet ce se poate utiliza ca o componenta unica de parfumare in preparate cosmetice si de parfumerie, in acelasi timp se poate combina cu alte substante parfumante, uleiuri esentiale sau absolute, pentru a modula ori accentua anumite note. Cu toata expresia dulce, parfumul este unul usor si emana prospetime. Confera o parfumare de intensitate medie si este destul de persistent.

Ingrediente: Compus aromatic concentrat complet natural, de origine vegetala. Nu are ingrediente de sinteza sau conservanti.

Mod de utilizare:

In cosmetica: Parfumarea cremelor, lotiunilor preparate prin emulsificare, parfumarea balsamurilor, uleiurilor, a preparatelor anhidre, parfumarea lotiunilor de plaja, parfumant pentru masti si creme capilare, sampoane si geluri de dus.

In parfumerie: Parfumuri pe baza de alcool, parfumuri in baza de ulei, parfumuri solide si creme parfumante pentru corp, pana la 4%.

Forma de prezentare: 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.11.2021