Multiminerale, 30 tablete, Cosmopharm

Suplimente alimentare

In stoc
16,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Multiminerale, 30 tablete, Cosmopharm

1063181

Multiminerale tablete este o formula complexa, de inalta calitate, care actioneaza sinergic, recomandata tuturor categoriilor de varsta. Contribuie la sanatatea pielii, a sistemelor nervos, muscular si osos, la buna functionare a prostatei si a sistemului cardiovascular. De asemenea, ajuta la mentinerea unei stari de calm si echilibru mental si la intarirea organismului expus la efort fizic sau intelectual.

Proprietati:

- Calciul este un element esential in formarea si mentinerea sistemelor osteoarticular, muscular, cardiovascular si nervos.

- Magneziul ajuta la producerea de celule noi, la formarea oaselor si la fixarea calciului, fiind foarte important in perioadele de crestere sau recuperare. Ajuta la reglarea ritmului cardiac si buna functionare a sistemului nervos, a rinichilor (impiedica formarea de calculi), in reactiile metabolice si in mentinerea unei stari mentale bune.

- Zincul ajuta la functionarea optima a sistemului imunitar, contribuie la crearea de celule noi si stimuleaza productia de colagen. Contribuie la sanatatea pielii, la tratarea diverselor afectiuni dermatologice si la refacerea acesteia in cazul arsurilor sau altor leziuni. Important in mentinerea acuitatii vizuale la varste inaintate.

- Fosforul intra in structura oaselor si dintilor, intervine in producerea energiei la nivel mitocondrial (intra in structura moleculelor de ATP), intervine in toate metabolismele intermediare, necesar in transmiterea impulsurilor nervoase.

- Fierul este esential in procesul de hematopoieza (formarea celulelor sangvine), este implicat in functiile de producere a energiei si in procesele de aparare a organismului.

- Potasiul scade presiunea sangvina (actiune hipotensiva), implicat in procesul de stocare a energiei, intervine in trasmiterea impulsurilor nervoase, contractie musculara si secretie hormonala.

- Manganul este implicat in metabolismul intermediar proteic si lipidic, in procesele de producere a energiei, necesar pentru o crestere scheletica armonioasa si functia de reproducere, intervine in reglarea glicemiei, actiune imunostimulatoare.

- Cuprul intervine in procesul de hematopoieza, necesar pentru pastrarea sensibilitatii gustative, dezvoltarea armonoiasa a sistemului osos si buna functionare a sistemului nervos.

- Iodul este necesar pentru reglarea functiei glandei tiroide, previne gusa endemica, arderea grasimilor, creste capacitatea mentala si are efect energizant.

Ingrediente: Calciu 133,4mg, Magneziu 66,7mg, Fosfor 16,7mg, Potasiu 10mg, Zinc 6,7mg, Fier 3mg, Cupru 1,67mg, Mangan 1,67mg, Iod 50mcg.

Mod de administrare: Adulti: 1-3 tablete pe zi.

Avertizari: Cereti acordul medicului in administrarea suplimentului alimentar Multiminerale, in cazul in care: sunteti insarcinata sau alaptati, suferiti de afectiuni ale rinichilor, ati avut sau aveti calculi renali (pietre la rinichi), suferiti de cancer, aveti un nivel crescut de calciu in sange, aveti probleme de circulatie sau afectiuni ale glandelor paratiroide.

Forma de prezentare: 30 tablete

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 23.07.2022