MSM 1000 mg, 60 tablete, Cosmopharm

In stoc

22,94 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7522834

MSM contine sulf biologic activ si intra in mod natural in in compozitia cartilajului, a tesuturilor conjunctive, keratinei si enzimelor. Repara cartilajul afectat de uzura, efort si trumatisme. Asigura integritatea si functionalitatea articulatiei. impreuna cu medicamentele antiinflamatoare reduce efectele adverse ale acestora.

Ingrediente active/tableta:

Metilsulfonilmetan MSM 1000 mg

MSM reprezinta o sursa naturala de sulf biologic activa.Intra in compozitia cartilajului, a tesuturilor conjunctive, keratinei si enzimelor.imbunatateste structura si mobilitatea articulatiilor.Reduce disconfortul osteoarticular si muscular.Blocheaza receptorii histaminici.Este detoxifiant hepatic (sulful este component al glutationului).Repara structura si compozitia cartilajului afectat.Creste mobilitatea si functionalitatea articulatiei.Asigura lubrifierea.Reduce disconfortul si disfunctionalitatea in traumatisme si uzura marcata.Se poate asocia cu medicatia specifica, fara efecte secundare.

Mod de administrare:Cate 1 – 2 tablete pe zi. Precautii:Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Nerecomandat femeilor insarcinate sau care alapteaza, precum si persoanelor alergice la oricare dintre ingrediente.

Forma de prezentare:60 tablete