Dr. Irena Eris Clinic Way (13)

Sortare dupa
Moisturising BB cream (Crema hidratanta BB) SPF 50 are o consistenta usoara si este ideala pentru femeile care isi doresc un produs de ingrijire completa pentru pielea lor ultra-sensibila.
Restabileste tensiunea optima a pielii, reducand in mod semnificativ laxitatea acesteia.
Crema imbunatateste vizibil starea pielii, actionand eficient pentru a reda fermitatea, hidratarea si pentru a reduce decolorarea.
Ofera hidratare de lunga durata, reda elasticitatea pielii si reduce semnele de oboseala si stres.
Hraneste intens pielea, imbunatatind clar fermitatea, elasticitatea si rezistenta.
Reduce ridurile cauzate de modificarile atrofice progresive de la nivelul pielii si de efectele gravitatiei.
Reduce ridurile rezultate din modificarile atrofice ale tesutului cutanat, care apar in urma tulburarilor hormonale.
Dermocapsule – contin un concentrat de vitamine (A, C, E), peptide si uleiuri biomimetice, administrate in doze unice, pentru aplicare pe fata si pe gat.
Crema reduce primele linii fine asociate cu expresiile faciale si cu reducerea lenta a nivelurilor de acid hialuronic din piele.
Crema reduce primele linii fine asociate cu expresiile faciale si miscarea muschilor.
Reduce ridurile cauzate de modificarile hormonale si procesele atrofice asociate: aplatizarea marginii dermo-epidermice, scaderea activitatii celulelor dermului si pierderea densitatii.
Reda confortul pielii ultra-sensibile, netezeste si hidrateaza intens pielea, reconstruind stratul hidro-lipidic si prevenind pierderea transepidermica de apa.
Moisturising-Soothing Day Dermocream (Dermocrema de zi hidratanta si calmanta) SPF 20 este recomandata tenului ultra-sensibil care are nevoie de hidratare si calmare, indiferent de varsta sau tip de piele.
Dr. Irena Eris Clinic Way

Dr. Irena Eris Clinic Way