Magneziu + Vitamina B6, 30 comprimate, Polisano

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

12,98 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Magneziu + Vitamina B6, 30 comprimate, Polisano

17538197

Magneziu + B6 este un supliment alimentar care susţine funcţionarea normală a sistemului nervos, menţine sănătatea psihică, contribuie la reducerea oboselii, stresului, susţine organismul în stările de suprasolicitare. Asocierea magneziului cu vitamina B6 ajută la scăderea anxietății, agresiunii, ameliorarea mobilității, atenției, a homeostaziei magneziului.

Beneficii:

- Magneziul reduce oboseala şi extenuarea, asigurând funcționarea normală a sistemului nervos, îmbunătăţeşte funcţiile cognitive (concentrare, memorie). Sindromul de oboseală cronică este însoţit un nivel scăzute al magneziului, suplimentul cu magneziu și vitamina B6 îmbunătăţind starea de bine a pacienţilor cu sindrom de oboseală cronică, energia, starea afectivă şi durerea.

- Deficienţa magneziului apărută în stresul asociat afecţiunilor psihiatrice poate exacerba simptomele de anxietate, frică, halucinaţii, slăbiciune evidenţiind rolul magneziului în menţinerea sănătăţii psihice.

- Magneziul are proprietatea de a reduce eliberarea de ACTH şi afectează sensibilitatea corticosuprarenală la ACTH. Acţionează asupra sistemului nervos prin intermediul eliberării şi metabolismului neurotransmiţătorilor, care sunt implicaţi în diverse afecţiuni neuropsihice.

- Magneziul intervine în echilibrul electrolitic, metabolismul energetic normal, fiind un cofactor pentru mai mult de 300 enzime implicate în procesele de biosinteză normale, inclusiv în sinteza proteinelor.

- Vitamina B6 contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, la menținerea sănătății psihice, la reducerea oboselii și extenuării.

- Vitamina B6 este implicată în sinteza normală a cisteinei, în metabolismul homocisteinei, intervine în funcţionarea normală psihologică, în metabolismul energetic normal precum şi în funcţionarea sistemului imunitar. De asemenea, vitaminei B6 este implicată în formarea normală a globulelor roşii, în metabolismul proteinelor şi glicoproteinelor, reglarea activităţii hormonale.

Ingrediente active: Magneziu si vitamina B6.

Mod de administrare:

- Pentru copii (peste 6 ani): 1 comprimat filmat pe zi, după masă.

- Pentru adulți: 1-2 comprimate filmate pe zi, după mese.

- A se păstra un interval de minimum 3 ore între administrarea de Magneziu + B6 şi substanţe care distrug microbii.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 07.04.2021