Lapte praf Profutura 2, 800g, Aptamil

Mama si copilul

Brand: APTAMIL

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

71,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

17535297

Pe baza celor mai recente idei din cercetarile noastre privind laptele matern si alimentatia sugarilor, echipa de oameni de stiinta si experti a reusit sa dezvolte Formula Profutura Aptamil®. Reteta avansata, cu formula patentata, este adaptata nevoilor nutritionale ale bebelusului pentru primul lor lapte, dupa alaptare si este ideala si pentru hranirea suplimentara.

Beneficii:

 • Contine cea mai mare cantitate de oligozaharide. 2'FL si 3’GL.
 • Aptamil ProFutura 2 contine cu minimum 30% mai mult e oligozaharide decat formula de lapte de continuare Aptamil ProNutra Advance. 3’GL (3’-Galactozillactoza) provine din procesul nostru delicat Lactofidus;
 • Sustine dezvoltarea creierului: ALA (Omega-3) contribuie la dezvoltarea normala a creierului si a tesutului nervos;
 • Aptamil ProFutura 2 contine Vitaminele C si D care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Ingrediente: lactoza (din lapte de vaca), lapte degresat, zer demineralizat (din lapte de vaca), uleiuri vegetale (ulei de rapita, ulei de floarea soarelui, ulei de cocos, ulei de floarea-soarelui bogat in acid oleic), grasime din lapte anhidra (din lapte de vaca), galactooligozaharide (din lapte de vaca), concentrat din zer (din lapte de vaca), fructooligozaharide, fosfat de calciu, ulei de peste, proteine din zer (din lapte de vaca), 2'Fucozillactoza (2'FL), clorura de potasiu, citrat de potasiu, ulei din Mortierella alpina, clorura de colina, citrat de sodiu, acid L-ascorbic, magneziu hidrogen fosfat, emulsifiant (lecitina din soia), clorura de sodiu, clorura de magneziu, taurina, inozitol, sulfat feros, carbonat de calciu, L-triptofan, L-ascorbat de sodiu, L-carnitina, sulfat de zinc, 5'-monofosfat citidina, sare 5'-monofosfat uridina de sodiu, antioxidant (ascorbil palmitat), 5'-monofosfat adenozina, sare 5'-monofosfat inozina de sodiu, DL-alfa-tocoferil acetat, nicotinamida, D-pantotenat de calciu, sare 5'-monofosfat guanozina de sodiu, sulfat de cupru, retinil palmitat, riboflavina, hidroclorura de tiamina, hidroclorura de piridoxina, iodura de potasiu, acid pteroilmonoglutamic, sulfat de mangan, selenit de sodiu, fitomenadiona, colecalciferol, D-biotina, retinil acetat, cianocobalamina.

Mod de utilizare: cantitatile si numarul de mese sunt indicate in tabelul existent pe cutie si sunt orientative. Pot varia in functie de apetitul sugarului.

Dilutia standard: 3 masuri rase + 90 ml apa (40⁰C) = 100 ml lapte preparat.

Precautii:

 • Formula instant, adecvata pentru nutritia bebelusului atunci cand alaptarea nu este posibila sau in completarea alaptarii.
 • Intotdeauna laptele se prepara chiar inainte de masa si se hraneste sugarul imediat, iar produsul preparat si nefolosit va fi aruncat.
 • Aveti grija de igiena orala a sugarului, mai ales inainte de culcare.
 • Intotdeauna se respecta cu strictete atat dozarea, cat si modul de preparare a hranei recomandate.
 • preparare gresita poate afecta sanatatea sugarului.
 • Nu incalziti laptele in cuptorul cu microunde (pericol de supraincalzire).
 • Nu refolositi apa fiarta si racita.

Mod de prezentare: ambalaj practic si igienic EazyPack de 800g.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 28.04.2021