Lapte praf Nan AntiRegurgitare, 400 g, Nestle

Mama si copilul

In stoc

44.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Cost de livrare de la: 10.90 Lei

Despre produs

Aliment dietetic pentru scopuri medicale special. Formula de lapte praf pentru regimul dietetic al regurgitatiilor. Nan A.R. este un aliment special pentru regimul dietetic al sugarilor cu regurgitatii. Nan A.R. este ingrosat cu amidon pentru cresterea stabilitatii continutului gastric, contine proteine partial hidrolizate din zer care se digera usor. Nan A.R. cu protect start TM, o combinatie unica de ingrediente protectoare, asigura sugarului tau toti nutrientii esentiali pentru dezvoltarea sa optima fizica si mentala; ajuta si la reducerea riscului de alergie in primii ani, cei mai importanti din viata. Nan A.R. se poate folosi ca singura sursa de nutritie de la nastere pana la 6 luni, daca sugarul nu este alaptat. Contraindicatii: Nu este indicat in caz de alergie/suspiciune de alergie la proteinele din laptele de vaca. Nu se foloseste pe cale intravenoasa. Continut de amidon usor de digerat care contribuie la reducerea regurgitatiilor prin ingrosarea hranei ingerate. L.reuteri sunt culturi care se pot gasi in laptele matern si despre care s-a demonstrat ca reduc regurgitatiile si contribuie la asigurarea unei flore intestinale sanatoase. Opti Pro HA este un amestec optimizat de proteine hipoalergenice obtinute printr-un tratament special, care face ca proteinele laptelui de vaca sa fie mai usor de digerat, contribuind la reducerea considerabila a potentialului alergenic al laptelui de vaca.

Ingrediente:

Lactoza, uleiuri vegetale (floarea-soarelui, cocos, rapita), amidon din cartofi, proteine din zer hidrolizate enzimatic*, fosfat de calciu, clorura de magneziu, hidroxid de potasiu, clorura de potasiu, maltodextrina, L-arginina, hidroxid de sodiu, clorura de sodiu, L-histidina, bitartrat de colina, L-tirozina, fosfat de potasiu, ascorbat de sodiu (vitamina C), corector de aciditate (acid citric), taurina, inozitol, L-carnitina, sulfat feros, nucleotide, sulfat de zinc, nicotinamida, pantotenat de calciu, acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), culturi de L. reuteri**, carbonat de calciu, sulfat de cupru, riboflavina (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamina (vitamina B1), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), sulfat de mangan, colecalciferol (vitamina D3), filochinona (vitamina K1), acid folic, cianocobalamina (vitamina B12), biotina, iodura de potasiu, selenat de sodiu. *enzimele utilizate in procesare sunt de origine non-halal/cuser **DSM 17938 sub licenta de la BioGaia AB. Nu este indicat in caz de alergie/ suspiciune de alergie la proteinele din laptele de vaca. Nu se foloseste pe cale intravenoasa.

Mod de utilizare:

Recomandam respectarea intocmai a instructiunilor de preparare inscriptionate pe ambalajul produsului.

Forma de prezentare: 400g

Nota:

Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase si protectie impotriva alergiilor si bolilor. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata. Decizia de a introduce o formula de lapte, trebuie luata doar la recomandarea medicului.