Lapte praf GOS 2, incepand de la 6 luni, 600 g, Humana

Brand: HUMANA

Produsul este temporar indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

35,12 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7506428

Lapte praf Humana 2 GOS

Beneficii:

Fibre alimentare prebiotice, prezente in laptele matern. Acestea stimuleaza dezvoltarea florei intestinale sanatoaseAcizi grasi Omega-3: stimuleaza dezvoltarea creierului si celulelor nervoaseVitamina D: sustine absorbtia de calciu pentru oase puternice.

Ingrediente:

Lapte degresat, praf de zer demineralizat, uleiuri de plante, maltodextrina, sirop de galacto-oligozaharide, lactoza, sirop de glucoza, carbonat de calciu, emulgatori:lecitina de soia, ortofosfat de calciu, clorura de potasiu, citrat de sodiu, amestec de vitamine (vitamina C, niacina, acid patotenic, vitamina E, vitamina A, vitamina B1, vitamina B6, acid folic, vitamina K1, biotina, vitamina D3, vitamina B12, carbonat de magneziu, citrat de potasiu, taurina, lactat de fier, L-Triptofan, oxid de zinc, sulfat de cupru, sulfat de zinc, iodat de potasiu, sulfat de mangan, selenat de sodiu.

Mod de utilizare:

Recomandam respectarea intocmai a instructiunilor de preparare inscriptionate pe ambalajul produsului.

Forma de prezentare: 600 g

Nota:

Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase si protectie impotriva alergiilor si bolilor. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata. Decizia de a introduce o formula de lapte, trebuie luata doar la recomandarea medicului.