Hipp - Lapte praf ecologic Combiotic 3 Junior, 500g

Hipp - Lapte praf ecologic Combiotic 3 Junior, 500g

Hipp Combiotic - lapte pentru copii de varsta mica

Caracteristici:

HiPP 3 Junior Combiotic® - laptele micutului tau, de la 1 an! Acordati atentie etapei de varsta specificate pe ambalaj, atunci cand achizitionati produsul.

Laptele si produsele lactate sunt importante pentru cresterea sanatoasa a copilului dumneavoastra. Acestea, printre altele, asigura calciul necesar unei cresteri sanatoase a oaselor.
Copiii au nevoi nutritionale speciale, chiar si dupa a 12-a luna de viata. Prin urmare, HiPP Lapte de crestere Combiotic® asigura componente importante pentru crestere, in exact cantitatile necesare copilului, in acest moment.
Formulele de lapte de crestere HiPP Combiotic® au fost dezvoltate utilizand intreaga experienta de cercetare in acest domeniu si compozitia lor are la baza cele mai recente recomandari ale expertilor in nutritie.
De asemenea, din convingere, folosim doar cele mai strict controlate ingrediente pentru HiPP Lapte de crestere Combiotic®. Acestea respecta cerintele de calitate HiPP, fiind mai strict verificate decat ceea ce impune legea.

Beneficii:

  • culturi naturale ale acidului lactic
  • galacto-oligozaharide din lactoza
  • continut redus de proteine
  • iod, fier, calciu
  • vitamina D - pentru oase si dinti
  • recomandat de 96% dintre respondenti - 25 din cei 26 de respondenti recomanda HiPP 3 JUNIOR COMBIOTIC®, in urma unei testari de produs ce s-a desfasurat in perioada 15.08.2019 – 02.09.2019

Cantitate: 500g