Mama si copilul

Lapte de crestere din lapte de capra 1 0-6 luni, 800g, Danalac

Brand: DANALAC
256,89 Lei

Pret / BUC: 256,89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lapte de crestere din lapte de capra 1 0-6 luni, 800g, Danalac

652382804

Formula pudra pe baza de lapte de capra pentru sugari de la 0 la 6 luni.

Ingrediente: lactoza, lapte praf integral de capra, concentrat proteic din zer, uleiuri vegetale (cu continut ridicat de oleic, floarea soarelui, nuca de cocos, rapita, porumb), galactooligozaharide, ulei de peste (sursa de acid docosahexaenoic), ulei de ciuperci Mortierella Alpina (sursa de acid arahidonic sau de acid arahidonic, acid de calciu fosforac, acid potolinic, sare de calciu fosforica), citrat de asiu, vitamine (acid L-ascorbic, acetat de DL-alfa-tocoferol, nicotinamida, D-pantotenat de calciu, riboflavina, acetat de retinil, clorhidrat de piridoxina, clorhidrat de tiamina, acid folic, filochinona, D-biotina, colecalcicobalizolid, clorhidrat de sodiu, clorhidrat de sodiu, clorhidrat de sodiu, tidina, acid adenozin-5'-monofosforic, uridina-5', inozin-5'-monofosfat disodic, guanozin-5'-monofosfat disodic), emulgator (lecitina de soia owa), sulfat de fier, sulfat de zinc, taurina, L-carnitina, clorura de magneziu, antioxidant, sulfat de cupru, sulfat de palmier, antioxidant (acid ascorbyl), sulfat de mangan, antioxidant , selenat de sodiu.

Alergeni: Contine soia, lapte, peste.

Mod de utilizare:

  1. Fierbeti apa potabila timp de 10 minute. Apoi lasati-o sa se raceasca la 37-40 °C si umpleti o sticla de hranire conform graficului de hranire.
  2. Spalati-va cu grija mainile inainte de a pregati sticla pentru bebelus.
  3. Agitati bine sticla pana cand formula de lapte este complet dizolvata.
  4. Sterilizati toate ustensilele necesare pentru pregatirea si hranirea formulei de lapte.
  5. Adaugati cantitatea necesara de formula de lapte folosind doar lingurita de masurare - conform graficului de hranire.
  6. Verificati temperatura formulei de lapte finala prin picurarea unei picaturi pe incheietura mainii interioare.

*Curatati ustensilele dupa hranire. Nu pastrati niciun rest de lapte pentru hranirea urmatoare.

Atentionari: O preparare necorespunzatoare poate determina imbolnavirea copilului. Urmati cu atentie acest mod de preparare. Nu pregatiti sticlele in avans. Depozitati cutia inchisa etans intr-un loc racoros si uscat, dupa fiecare utilizare. Odata deschisa, utilizati pulberea in decurs de 3 saptamani. Nu refrigerati.

Forma de prezentare: 800g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.