Kit de pornire Advanced, 1 bucata, Tommee Tippee

Mama si copilul

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

196,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

17534768

Tommee Tippee a combinat tetinele Closer to Nature cu un sistem ce ajuta la reducerea simptomelor colicilor pentru a realiza biberonul Advanced.

Proprietati:

- Biberonul beneficiaza de o tehnologie ce trage aerul, iar valva sub forma de stea nu permite laptelui sa treaca prin tub, ceea ce inseamna mai putine gaze, lapte varsat si agitatie.

- Tubul de ventilatie prevazut cu senzor de temperatura ajuta la stabilirea temperaturii optime de hranire. Introduceti tubul in lapte timp de 5 secunde, daca tubul se coloreaza roz, temperatura este prea mare.

- Forma unica a tetinei imita flexarea si miscarea sanului mamei si ajuta la hranirea usoara a copilului. Tetina cu forma anatomica creeaza o senzatie naturala, asemanatoare sanului mamei si face trecerea usoara de la hranirea la san la hranirea cu biberonul.

- Biberonul este compatibil cu tetinele Advanced si nu contine BPA.

- Peria pentru biberon si tetina are la ambele capete doua perii: una cu deschidere mare pentru a curata biberonul si una mai mica, speciala pentru tetine. Produsul are peri lungi de nylon rezistent, maner anti-alunecare si nu contine BPA.

Forma de prezentare: 2 x Biberon Advanced 150ml cu Tetine cu flux lent, 2 x Biberon Advanced 260ml cu Tetina cu flux lent, 2 x Tetina cu flux mediu, 1 x suzete 0-6 luni, 1 x perie pentru biberoane si tetine

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 22.06.2021