iWhite Pasta de dinti pentru pete inchise la culoare, 75ml

Frumusete si ingrijire

Brand: IWHITE
36,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7524091

Pasta de dinti pentru pete inchise la culoare elimina eficient pigmentarea nedorita a dintilor, obtinandu-se un zambet stralucitor prin folosirea sa regulata. Este potrivita pentru adulti si copii cu varsta peste 12 ani.

Proprietati:

- A fost formulata special cu tehnologia de adsorbtie a pigmentului intunecat. Aceasta se bazeaza pe proprietatile puternice ale micropearlelor de carbune activ incapsulate. Aceste micropearluri vor adsorbi, neutraliza si elimina petele intunecate si respiratia urat mirositoare datorata fumatului, consumului de ceai sau cafea si / sau de vin rosu.

- Pasta de dinti previne depunerea petelor intunecate.

Ingrediente: Sorbitol, silice hidratata, apa, pirofosfat disodic, pirofosfat de tetrapotassiu, lauril sulfat de sodiu, manitol, pulbere de carbune, celuloza microcristalina, zaharoza, hidroxipropil amidon fosfat, amidon zea mays, lecitina hidroxilata, celuloza sulfat, sodiu, fluorura de sodiu, zaharina de sodiu, acid ftalimidoperoxicaproic, acid citric, limonen, CI 77007, CI 77891.

Mod de utilizare: Periati cel putin de doua ori pe zi sau urmati sfatul medicului dentist.

Avertizari:

- Nu inghititi pasta de dinti si evitati contactul cu ochii.

- A nu se utiliza in caz de alergie la oricare dintre ingredientele enumerate.

- A se pastra intr-un loc racoros si uscat, la o temperatura intre 2-25 °C, departe de caldura si de lumina directa a soarelui.

Forma de prezentare: Tub de 75ml

Data ultimei actualizari 24.05.2021