Irigator bucal portabil Aquacare, 1 capat, Oral-B

Igiena orala

In stoc

396.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Cu un design premium combinat cu usurinta de a-l folosi, Oral-B Aqua Care, este noul “must have” din rutina ta de ingrijire orala. Foloseste Oral-B Aqua Care pentru o curatare imbunatatita a danturii tale, avand un zambet sanatos si frumos in fiecare zi!

Cu un design premium combinat cu usurinta de a-l folosi, Oral-B Aqua Care, este noul “must have” din rutina ta de ingrijire orala. Foloseste Oral-B Aqua Care pentru o curatare imbunatatita a danturii tale, avand un zambet sanatos si frumos in fiecare zi!Tehnologia Oxyjet de la Oral-B, amesteca aerul si apa pentru a forma microbule cu impulsuri de curatare interdentare.
Oral-B Aqua Care poate fi utilizat si de persoanele care au aparat dentar sau implant dentar, acesta curatand cu atentie zonele cu probleme.

Personalizeaza-ti igiena dentara cu 2 intensitati de curatare, inclusiv una speciala pentru dintii sensibili. Modul “on demand” iti permite sa ai un control mai mare al fluxului de apa pentru a o elibera doar atunci cand ai nevoie.

2 intensitati ale fluxului de apa. Alege-l pe cel potrivit tie:

• Flux de apa concentrat: pentru o curatare interdentara precisa;

• Flux de apa rotativ: pentru curatarea delicata a zonelor sensibile si masajul gingiilor.

Pentru a utiliza Oral-B Aqua Care, tinteste spatiile interdentare si de-a lungul liniilor gingiilor, vizand resturile de mancare ramase.

Forma de prezentare: 1 irigator bucal

Data ultimei actualizari 28.09.2020