iWhite Instant Kit pentru albirea dintilor, 10 x 0.8g

Igiena orala

Brand: IWHITE
In stoc
139,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7522227

Kit-ul pentru albirea dintilor este un produs de albire a dintilor usor de utilizat, sigur pentru dinti, formulat special cu tehnologia de adsorbtie a pigmentului intunecat. Acest tratament la domiciliu trebuie realizat 20 de minute pe zi pentru rezultate instantanee, lasand dintii sa arate cu pana la 8 nuante mai albi. Produsul poate fi utilizat timp de 5 zile consecutive pentru rezultate si mai uimitoare sau il puteti folosi doar din cand in cand, cand credeti ca este necesar.

Ingrediente: Apa, silice hidratata, glicerina, hexametafosfat de sodiu, sorbitol, manitol, pulbere de chondrus crispus, pulbere de carbune, ulei de ricin hidrogenat, aroma, acid ftalimidoperoxicaproic, celuloza microcristalina, hidroxilazila de stea, hidroxipropila de zea, amidon de zea, amidon, sucr diizopropilpropionamida, copolimer acrilat / acrilamida, parafin lichid, xilitol, citrat monosodic, guma xantan, copolimer pvm / ma, gluconat de calciu, lactat de calciu, lecitina hidrogenata, acesulfam de potasiu, polisorbat 85, CI 127, C12-15.

Mod de utilizare:

- Spalati-va usor dintii inainte de fiecare aplicare si asigurati-va ca mainile sunt curate si uscate, apoi scoateti tava preumpluta din plicul sigilat si puneti imediat tava in gura, asigurandu-va ca gelul este in contact cu suprafata dintelui.

- Activati gelul impingand tava spre dinti. Dintii superiori si inferiori pot fi albiti in acelasi timp. Inchideti usor buzele peste tava si inchideti cu grija gura.

- Atentie: muscaturile prea puternice pot face ca excesul de gel sa scurga din tava si departe de dinti.

- Scoateti tava dupa 20 de minute si aruncati-o imediat, apoi clatiti bine gelul ramas de pe dinti si gingii cu apa.

- Daca oricare dintre micropearlele raman in urma intre dinti, le puteti indeparta cu usurinta cu ata dentara. Clatiti usor cu apa gelul ramas.

Forma de prezentare: 10 x 0.8g

Data ultimei actualizari 24.05.2021