Idicel Razvan

Sortare dupa
Ciocolata artizanala romaneasca, cu lapte de la vaci crescute cu iarba si fan.
Dulceata romaneasca din cirese negre, numai buna de clatite sau papanasi.
Dulceata romaneasca din visine cu nuca, numai buna de intins pe paine de casa. Este preparata cu multa grija, la ceaun pe foc de lemne, de gospodinele din Idicel Padure. Produsul este vegan.
Ciocolata artizanala romaneasca, cu lapte de la vaci crescute cu iarba si fan. Ciocolata artizanala Razvan Idicel iti bucura gustul si iti aduce fericire, fiind facuta cu arta, maiestrie si pasiune, doar din ingrediente naturale.
Ciocolata artizanala romaneasca, cu lapte de la vaci crescute cu iarba si fan, peste care am pus bucati intregi de alune de padure.
Ciocolata artizanala romaneasca, cu lapte de la vaci crescute cu iarba si fan, peste care am pus fistic bucati mari.
Ciocolata artizanala romaneasca, neagra, doar putin amaruie. Ciocolata artizanala Razvan Idicel iti bucura gustul si iti aduce fericire, fiind facuta la Reghin cu arta, maiestrie si pasiune, doar din ingrediente naturale.
Ciocolata artizanala romaneasca, cu lapte de la vaci crescute cu iarba si fan. Ciocolata artizanala Razvan Idicel iti bucura gustul si iti aduce fericire, fiind facuta cu arta, maiestrie si pasiune, doar din ingrediente naturale.
Mi-s ciocolata artizanala romaneasca, cu lapte de la vaci crescute cu iarba si fan, peste care am pus cristale de sare de mare.
Ciocolata artizanala romaneasca, neagra, doar putin amaruie, peste care am pus prune tinute in palinca.
Cand ti-e pofta de o dimineata lenesa cu gust de alune si cacao, alege crema de alune de padure Razvan. Preparata fara graba, artizanal, te va cuceri imediat.
Dulceata romaneasca din visine, numai buna de clatite sau cornulete de casa, preparata cu multa grija si migala, la foc de lemne, de gospodinele din Idicel Padure.
Dulceata este pregatita manual in mica fabrica de la Idicel Padure, de doamnele gospodine din sat, care au grija ca focul de lemne sa fie potrivit pentru fiecare sarja in parte.
Mi-s dulceata romaneasca din prune cu nuca, numai buna de intins pe paine de casa. Este preparata cu multa grija, la ceaun pe foc de lemne, de gospodinel