Gama H Pharmaceris

Banner gama H

Gama H contine produse de curatare si tratare a problemelor scalpului, impotriva caderii parului si tratamente impotriva alopeciei.

Este o gama cu ingrediente inovatoare: cofeina si factor de crestere natural, acestea sunt antioxidanti puternici ce ajuta la cresterea si regenerarea pielii, imbunatatesc microcirculatia, stimuleaza cresterea foliculilor de par si a parului.

Apropo, stii care sunt cauzele principale ale caderii parului? Iata cateva dintre ele: probleme genetice si hormonale, dieta si stilul de viata, anumite afectiuni si unele medicamente, cauze mecanice, matreata, psoriazisul si dermatita seboreica a scalpului. 

Gama are rezultate deosebite in ingrijirea scalpului si a parului, dupa cercetari stiintifice de peste 10 ani in laboratoarele Pharmaceris, si are doua cereri de brevet. Utilizarea frecventa a gamei previne alopecia androgena, efluviul telogen si caderea fiziologica a parului, si imbunatateste sanatatea scalpului.

Gama H

Pharmaceris este numarul 1 pe piata dermato-cosmeticelor din Polonia, fiind prezent si in alte 60 de tari. Brandul a fost infiintat in 1983 in Polonia de catre Dr. Irena Eris, doctor in farmacie. Dr. Irena Eris se poate mândri cu cele mai inalte standarde de productie si control al calitatii, fiind lider in domeniul brevetelor in Polonia. Pharmaceris are produse unice, de o calitate superioara, care raspund nevoilor specifice pielii si sunt realizate in urma testelor clinice realizate in propriul centru de stiinta si cercetare.

Descopera produsele Pharmaceris in farmaciile selectate.


Samponul este recomandat pentru ingrijirea zilnica a scalpului seboreic si a parului gras.
Samponul este recomandat pentru ingrijirea zilnica a parului normal si gras, slabit si predispus la cadere.
Samponul este recomandat pentru ingrijirea zilnica a scalpului sensibil predispus la iritatii si a parului fin si delicat.
Sampon conceput pentru femei si barbati afectati de caderea excesiva temporara sau prematura a parului.
Formula de conditionare se adreseaza atat barbatilor, cat si femeilor afectate de caderea parului temporara sau prematura intensificata si calvitie cauzata de predispozitie genetica si factori hormonali (alopecia androgena), factori de mediu, medicatie prelungita, stres, oboseala, slabiciune generala (de ex., dieta) sau sarcina.
Sampon specializat pentru curatarea si ingrijirea scalpului cu simptome ale diferitelor tipuri de matreata, inclusiv matreata uscata si grasa, mancarime, iritatie si descuamare.
Produsul este recomandat femeilor si barbatilor care se confrunta cu caderea periodica si prematura excesiva a parului.
Produsul conceput pentru curatarea profunda a scalpului este indicat barbatilor si femeilor predispuse la caderea parului, rarire sau calvitie, precum si pentru persoanele cu matreata si dermatita seboreica a scalpului.