Gama A Pharmaceris

Banner gama A

Gama A se adreseaza urmatoarelor afectiuni ale tenului: iritare, roseata, mancarime, senzatie de caldura la nivelul pielii. Este o gama completa ce contine produse de curatare, lotiune tonica, produse de hidratare, tratamente.

Actioneaza ca o compresa hidratanta, fiind potrivita pentru pielea de toate varstele si in special pentru pielea alergica, sensibila/sensibilizata. Restabileste nivelului natural al pH-ului. Aceasta actiune a fost confirmata prin masuratori instrumentale (un pH de 6,8 la momentul initial, 5,8 dupa test). Ingredientele principale ale gamei sunt acidul hialuronic ce actioneaza ca un strat protector al pielii, vitaminele A - benefica pentru regenerarea celulara, si E - protejeaza impotriva radicalilor liberi, avand o actiune puternica anti-imbatranire.

Eficienta a fost dovedita prin cercetari stiintifice asupra pielii alergice si sensibile*:

  • 96% repara si regenereaza pielea deteriorata;
  • 96% reduc iritatiile;
  • 96% elimina aspectul aspru al pielii;
  • 100% ofera elasticitate pielii;
  • 100% hidrateaza pielea;
  • 92% accelereaza procesul de regenerare al pielii.

*studiu in vivo efectuat la Centrul pentru stiinta si cercetare Dr. Irena Eric, dupa 4 saptamani de utilizare. 

Gama A

Pharmaceris este numarul 1 pe piata dermato-cosmeticelor din Polonia, fiind prezent si in alte 60 de tari. Brandul a fost infiintat in 1983 in Polonia de catre Dr. Irena Eris, doctor in farmacie. Dr. Irena Eris se poate mândri cu cele mai inalte standarde de productie si control al calitatii, fiind lider in domeniul brevetelor in Polonia. Pharmaceris are produse unice, de o calitate superioara, care raspund nevoilor specifice pielii si sunt realizate in urma testelor clinice realizate in propriul centru de stiinta si cercetare.

Descopera produsele Pharmaceris in farmaciile selectate.


Aceasta lotiune tonica pentru curatarea si conditionarea zilnica a fetei este recomandata pentru deosebit de sensibila si predispusa la alergii.
Spuma pentru curatare zilnica a fetei si zonei ochilor este recomandata pentru pielea deosebit de sensibila si predispusa la alergii.
Recomandat pentru pielea iritata, cu micro-leziuni, inrosita. O crema dermatologica cu o compozitie brevetata.
Crema cu apa este perfecta pentru pielea hipersensibila si delicata predispusa la reactii alergice, deshidratare si iritatie sau roseata, in special in perioadele de formare a polenului.
Aceasta crema este recomandata ingrijirii zilnice a pielii mature hipersensibile si predispuse la reactii alergice in zona ochilor.
Recomandat pentru pielea alergica si sensibila care, ca urmare a imbatranirii fiziologice, devine subtire, fragila si aspra odata cu inaintarea in varsta si in urma expunerii la factorii de mediu.