Foarfeca de unghii Roz, 1 bucata, Parsa Beauty

Frumusete si ingrijire

In stoc
21,98 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Foarfeca de unghii Roz, 1 bucata, Parsa Beauty

652365135

Foarfecele de unghii de la marca Parsa Beauty asigura unghii ingrijite impecabil si o manichiura perfecta. Forma solida, curbata din otel inoxidabil este ideala pentru taierea si modelarea precisa a unghiilor.

Pentru viata de zi cu zi, ocazii speciale, acasa, la serviciu sau in miscare – accesoriile de frumusete utile de frumusetea Parsa va vor ajuta sa evidentiati frumusetea naturala cu usurinta si convenabil. Gama noastra de produse acopera toate zonele de ingrijire zilnica de frumusete, stil si bunastare personala. Impreuna cu experti din diferite domenii ale frumusetii, echipa noastra cu experienta Parsa este in permanenta in cautare de noi tehnologii pentru a va ajuta sa va simplificati rutina zilnica de frumusete. Combinate cu designuri elegante si aplicatii fara efort, aspectul dumneavoastra va deveni frumos usor.

Beneficii:

  • Forma curbata pentru taiere si modelare precisa;
  • Ingrijire profesionala a unghiilor;

Compozitie: Otel.

Mod de utilizare: Dezinfectati regulat. Utilizati pentru stilizarea unghiilor.

Forma de prezentare: 1 bucata

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.08.2022