Fluxiv crema tonica, 100g, Antibiotice

Suplimente alimentare

In stoc
24,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Fluxiv crema tonica, 100g, Antibiotice

7525205

Fluxiv crema tonica este un produs cosmetic ale carui ingrediente contribuie la mentinerea elasticitatii, hidratarii si tonicitatii pielii, asigura emolierea pielii, protejeaza microcirculatia de la nivelul acesteia oferind confort si relaxare pentru picioarele tale.

Proprietati:

  • D-pantenolul (provitamina B5 sau panthenol) mentine hidratarea, tonicitatea si elasticitatea pielii prin protejarea barierei hidrolipidice proprii si sustine regenerarea acesteia.
  • Troxerutinul apartine grupei vitaminei P cu proprietati antioxidante care contribuie la mentinerea in bune conditii a microcirculatiei, conferind starea de confort si relaxare a picioarelor obosite.
  • Asocierea troxerutinului cu D-pantenolul prin proprietatile antioxidante si regenerante, recomanda utilizarea cremei si in cazul unei expuneri solare prelungite.

Mod de utilizare: Se aplica la nivelul picioarelor, in strat subtire, pe pielea intacta si curata, de 2-3 ori pe zi, masand usor de jos in sus pana la patrunderea in piele. Se recomanda folosirea zilnica.

Precautii: A nu se utiliza la copii si adolescenti sub 18 ani. A nu se utiliza de catre femeile insarcinate si cele care alapteaza. A nu se utiliza in caz de alergie la oricare dintre ingredientele produsului. A nu se aplica pe leziuni deschise. A se evita contactul cu ochii. A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original. A se folosi inainte de data de expirare inscriptionata pe ambalaj, dupa EXP. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.

Forma de prezentare: Tub cu 100g crema

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.03.2021