Fiterman Pharma

Fiterman Pharma
Sortare dupa
  • Benzoat de benzil Fiterman este indicat pentru tratamentul scabiei, formele fara leziuni de suprainfectie sau eczematoase.
  • Hidrocortizon unguent este indicat in tratamentul dermatozelor sensibile la corticosteroizi (de exemplu eczeme, inclusiv atopice, infantile, de staza, neurodermatoze, dermatita seboreica, intertrigo si intepaturi de insecte).
  • Antialergic si anestezic, este indicat in intepaturi de insecte, arsuri minore, arsuri solare, iritatii minore ale pielii.

    Perseverenta, pasiunea si dedicarea sunt motoarele care le definesc activitatea de peste 25 de ani si alaturi de principiile pe care le respecta inca de la infiintarea, in 1995 – CALITATE, ECHIPA, DEZVOLTARE – s-au transformat in cel mai dinamic producator roman din aria medicala: producator de medicamente, dispozitive medicale, suplimente alimentare si dermatocosmetice.

    In activitate sunt mereu inspirati de pacienti pentru a crea produse inovative adecvate nevoilor acestora. Tocmai de aceea, pun intotdeauna pret pe inovatie si cercetare, avand o echipa formata din specialisti in farmacie, medicina, biochimie si bioinginerie medicala. Au creat, dezvoltat si produs peste 100 de produse care acopera 15 arii terapeutice.