Fiterman Pharma (3)

Sortare dupa
Gel antibacterian, 1L, Hexisept

Ingrijire de sezon

Hexisept + gel antibacterian este un gel hidroalcoolic conceput pentru dezinfectia igienica a mainilor, ce contine alcool etilic in concentratie de 65% volum si dexpantenol.
Emetix Hangover, 8 plicuri, Fiterman

Suplimente alimentare

Emetix® Hangover contine un complex de ingrediente active naturale si vitamine care ajuta organismul sa-si mobilizeze resursele fizice si mentale in scopul functionarii la parametrii optimi.

Perseverenta, pasiunea si dedicarea sunt motoarele care le definesc activitatea de peste 25 de ani si alaturi de principiile pe care le respecta inca de la infiintarea, in 1995 – CALITATE, ECHIPA, DEZVOLTARE – s-au transformat in cel mai dinamic producator roman din aria medicala: producator de medicamente, dispozitive medicale, suplimente alimentare si dermatocosmetice.

In activitate sunt mereu inspirati de pacienti pentru a crea produse inovative adecvate nevoilor acestora. Tocmai de aceea, pun intotdeauna pret pe inovatie si cercetare, avand o echipa formata din specialisti in farmacie, medicina, biochimie si bioinginerie medicala. Au creat, dezvoltat si produs peste 100 de produse care acopera 15 arii terapeutice.