Fiterman Pharma

Fiterman Pharma
Sortare dupa
Benzoat de benzil Fiterman este indicat pentru tratamentul scabiei, formele fara leziuni de suprainfectie sau eczematoase.
Hexisept + gel antibacterian este un gel hidroalcoolic conceput pentru dezinfectia igienica a mainilor, ce contine alcool etilic in concentratie de 65% volum si dexpantenol.
Este un supliment alimentar sub forma de capsule destinat mentinerii starii de sanatate a aparatului urinar si pentru imbunatatirea functiei de excretie a rinichilor.

Perseverenta, pasiunea si dedicarea sunt motoarele care le definesc activitatea de peste 25 de ani si alaturi de principiile pe care le respecta inca de la infiintarea, in 1995 – CALITATE, ECHIPA, DEZVOLTARE – s-au transformat in cel mai dinamic producator roman din aria medicala: producator de medicamente, dispozitive medicale, suplimente alimentare si dermatocosmetice.

In activitate sunt mereu inspirati de pacienti pentru a crea produse inovative adecvate nevoilor acestora. Tocmai de aceea, pun intotdeauna pret pe inovatie si cercetare, avand o echipa formata din specialisti in farmacie, medicina, biochimie si bioinginerie medicala. Au creat, dezvoltat si produs peste 100 de produse care acopera 15 arii terapeutice.