Eqidetox detoxifiant puternic, 36 comprimate, Eqigeno

Remedii naturiste

Brand: EQIGENO
Campanie nationala talon razuibil Dr.Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

38,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Eqidetox detoxifiant puternic, 36 comprimate, Eqigeno

7508436

Eqidetox este un detoxifiant natural puternic, cu o formula patentata ce are la baza extractul liofilizat de frunze tinere de Lepidium latifolium, planta cu propietati detoxifiante recent descoperite. Produsul ajuta la eliminarea substantelor daunatoare din organism, la nivel celular, substante care pot genera conditii nefavorabile sanatatii si funcionarii noarmale a organismului. Pentru o cura de detoxifiere profunda se recomanda administrarea produsului timp de 7 saptamani.

Eqidetox are nu doar capacitatea de a stimula abilitatea de purificare si detoxifiere a celulelor ci poate, de asemenea, sa imbunatateasca metabolismul si sa asigure, astfel, activitatea si functionarea optima a celulei. Sprijinul pe care Eqidetox il confera functiilor celulare determina o ameliorare de ordin fiziologic a tesuturilor, care are drept consecinte reducerea simptomelor indezirabile si restabilirea nivelului optim de energie, acestea sporind calitatea vietii. In mod similar, Eqidetox stimuleaza activitatea renala, fortificand capacitatea de eliminare a sistemului excretor.

Prin administrarea Eqidetox, se previn posibilele consecinte neplacute ale deteriorarii pielii. Eqidetox protejeaza pielea stimuland capacitatea de detoxifiere a celulelor epidermei pe cale naturala. Acest proces favorizeaza eliminarea toxinelor si evitarea acumularii lor, intarziind semnificativ imbatranirea deoarece pielea reflecta la exterior starea mediului intern al organsimului.

Utilizand Eqidetox, stimulam capacitatea organsimului de a-si mentine la un nivel inalt starea de sanatate si de a se bucura de ea.

Eqidetox constituie, de asemenea, un instrument ce faciliteaza eliminarea toxinelor acumulate si activarea starii de bine, luptand extrem de eficient impotriva tulburarilor cronice si degenerative si mentinand curat terenul biologic pentru a ne ajuta sa ne recapatam sanatatea. 

Ingrediente:

Fiecare comprimat contine: extract liofilizat din frunze tinere de Lepidium latifolium Sinigrina – 30 mg, mirosinaza stabilizata – 5 UI si proteina epitiospecifica din Lepidium latifolium – 200 μg, vitamina C – 40 mg, suflat de fier pentahidratat – 7 mg, celuloza microcristalina (agent de compresie), sodiu croscarmeloza (dezintegrant), stearat de magneziu (lubrifiant), ceara carnauba (agent de coagulare).

Produsul nu contine zahar, indulcitori, coloranti sau conservanti.   

Mod de administrare:

Tratament de intretinere:

  • se recomanda administrarea unei tablete pe zi, cu 5-10 minute inainte de masa, impreuna cu un pahar cu apa

Cura de detoxifiere

  • Saptamana 1: 1 comprimat pe zi
  • Saptamana 2 si 3: 2 comprimate pe zi cu 5 - 10 minute inainte de masa
  • Saptamana 4-7: 1 comprimat pe zi

Cura se poate repeta la 6 luni.

Se recomanda o detoxifiere lenta pentru a evita supraincarcarea organelor emunctoare si aparitia discomfortului.

In timpul procesului de detoxifiere, fecalele pot fi mai inchise la culoare din cauza substantelor daunatoare care sunt eliminate prin ele.

Contraindicatii:

- sensibilitate la oricare din ingredientele produsului

- alergii la mustar si la derivatele lui, sau la plante crucifere in general

- in sarcina si alaptare, datorita numarului redus de informatii cunoscute momentan privind actiunea lui asupra organismului in aceste stari.

- hipotiroidism, intrucat isotiocianatii, in doze mari, pot reduce cantitatea de iod necesara functionarii tiroidei. In plus, hormonii tiroidieni sunt metabolizati prin glucuronidare (reactie stimulata de Lepidium latifolium). Nu exista insa nici un motiv pentru care ingerarea de isotiocianati s-ar solda cu efecte negative asupra glandei tiroide la persoanele sanatoase, care nu prezinta tulburari la acest nivel si, cu atat mai putin, atunci cand este consumat suficient iod.

Forma de prezentare: cutie cu 36 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 19.03.2021