Emocalm, 60 comprimate, Dacia Plant

Suplimente alimentare

20,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

5347050

Tulburarile anxioase sunt astazi extrem de frecvente. Printre cele mai cunoscute se numara: anxietatea, accesele de panica. Emocalm comprimate reduce simptomele legate de neliniste, oboseala, iritabilitate, tensiune musculara, incapacitatea de a tine in frau ingrijorarea, probleme de somn, precum si starile de palpitatii, ritm cardiac accelerat, transpiratie, tremuraturi sau senzatii de sufocare. Produsul este recomandat pentru functionarea normala a sistemului nervos prin reducerea tensiunilor psihice, nu creeaza dependenta si nu are reactii adverse.

Actiuni:
- calmant, sedativ, antidepresiv, anxiolitic, stabilizant psihoemotional, timoleptic.
- inductor al somnului, stimulent al memoriei, antispastic.

Indicatii:
Se utilizeaza ca adjuvant in: distonii neuro-vegetative, depresie, anxietate, atacuri de panica, insomnie, afectiuni cardiovasculare pe fond nervos (hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica, aritmii cardiace), sindrom hyperkinetic cardiovascular, gastrite sau ulcer gastric ce apar pe fond de stres, spasme digestive, biliare sau urinare.

Contraindicatii:
Sarcina, alaptare, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranta la lactoza.
Plante:
Sunatoare (100mg), valeriana (50mg), roinita (100mg), lavanda (100mg), ulei esential de portocal (5mg).

Ingrediente inactive:
Lactoza, celuloza microcristalina, aerosil.

Mod de administrare:
Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi. Copii intre 5 si 15 ani: cate 1/2 de comprimat de 3 ori pe zi.

Forma de prezentare: 60 comprimate