Efisen C 300mg, 12 comprimate, Solacium

Medicamente fara reteta

11,99 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7503794

Efisen C este un analgezic si antipiretic ce contine 2 substante active: paracetamol, utilizat ca analgezic (calmeaza durerea), antipiretic (scade febra) si cafeina. Este indicat pentru tratamentul simptomatic de scurta durata al durerilor de intensitate moderata, pana la severa, cu diferite localizari: dureri de cap, migrena, dureri de dinti, dureri ale muschilor sau articulatiilor, nevralgii, dureri in gat sau in cazul unei menstruatii dureroase. De asemenea, Efisen C este indicat in tratamentul simptomatic al febrei din raceala si gripa.

Ingrediente: Fiecare comprimat contine: paracetamol 300mg, cafeina 30mg, lactoza monohidrat 80mg.

Mod de administrare:

Nu se recomanda administrarea la intervale mai mici de 4 ore. Nu va fi administrat pe o perioada mai mare de 7 zile, fara consult medical.

Adulti, pacienti varstnici (cu functie hepatica si renala normala) si adolescenti cu varsta peste 12 ani: doza recomandata pentru o data este de 1-2 comprimate Efisen C administrate oral; daca este necesar, doza se poate repeta la intervale de 4 – 6 ore, fara a depasi 8 comprimate pe zi.

Copii: combinatia paracetamol/cafeina nu este recomandata administrarii la copii cu varsta sub 12 ani.

Precautii:

Nu utilizati in caz de insuficienta renala: nu se administreaza in caz de insuficienta renala decat la recomandarea medicului, insuficienta hepatica.

Efisen C nu trebuie administrat in doze mari sau mai mult de 3 zile consecutiv fara recomandarea medicului.

Daca uitati sa luati Efisen C, nu luati o doza dubla pentru a compensa comprimatul uitat.

Administrarea prelungita a Efisen C determina dependenta fizica.

Administrarea indelungata de poate determina afectare hepatica sau renala.

Daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Forma de prezentare: 12 comprimate

Data ultimei actualizari 06.05.2021