Dr.Max Multivit 10, 30 comprimate

Dr.Max Multivit 10, 30 comprimate

Caracteristici:
Produsul este o combinatie de 10 vitamine esentiale destinat unei administrari de lunga durata. Vitaminele B1, B2 și B6 contribuie la functionarea normala a sistemului nervos. Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, protejeaza celulele împotriva stresului oxidativ și crește absorbtia fierului. Vitamina D contribuie la absorbtia normala a calciului si fosforului si la mentinerea concentratiilor normale de calciu în sânge. Vitamina B2 si Vitamina C contribuie la mentinerea sanatatii pielii. Vitamin B1 contribuie la functionarea normala a inimii.

Beneficii:

  • contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos:
  • contribuie la reducerea oboselii si extenuarii.

Mod de utilizare:
1 comprimat zilnic. Se recomanda administrarea de durata, pentru eficienta crescuta. Consultati medicul specialist pentru stabilirea dozei optime. Nu se recomanda marirea dozei la femeile insarcinate pentru a evita o posibila supradozare a Vitaminei A.

Ingrediente:

Agent de incarcare (carbonat de calciu) , acid L-ascorbic, agent de incarcare (celuloza microcristalina) , acetat de DL-α-tocoferil, nicotinamida, agent de intarire (amidon de porumb) , retinol acetat, D-pantotenat de calciu, agent antiaglomerant (dioxid de siliciu) , emulsifiant (hipromeloza) , stabilizator (croscarmeloza sodica) , agent de glazurare (alcool polivinilic) , colorant (dioxid de titan) , agent antiaglomerant (stearat de magneziu) (), clorhidrat de piridoxina, agent antispumant (agentpolietilen glicol 4000) , colecalciferol, stabilizator (maltodextrina) , tiamina mononitrat, agent de ingroșare (polidextroza) , riboflavina, agent antiaglomerant (talc) , emulsifiant (carboximetilceluloza de sodiu) , acid folic (acid pteroilmonoglutamic) , colorant (oxid feric) , fosfat tricalcic, corector de aciditate (acid tartric)

Fiecare capsula contine

Cantitate/1 cpr.

% VND*/1 cpr

Vitamina A

800 mcg

100

Vitamina B1 (tiamina)

1,4mg

127

Vitamina B2 (riboflavina)

1,6mg

114

Vitamina B3 (nocotinamida)

18mg

113

Vitamina B5 (acid pantotenic)

6,6mg

110

Vitamina B6 (piridoxina)

2mg

143

Vitamina B9 (acid folic)

200mcg

100

Vitamina C

60mg

75

Vitamina D

5mcg

100

Vitamina E

8mg

67

*Valoare Nutritionala de Referinta conform regulament 1169/2011